Accident îngrozitor: cinci oameni au murit şi 60 sunt răniţi, după ce un autobuz cu pasageri s-a răsturnat în gol VIDEO

Cinci persoane şi-au pierdut viaţa şi aproximativ 60 au fost rănite într-un accident, duminică dimineaţa. Şoferul vehiculuilui a pierdut controlul volanului la şi s-a rostogolit într-o prăpastie, antrenând o reacţie în lanţ cu alte vehicule care circulau în zona respectivă. 

06 ian. 2020, 07:59

Reacţia în lanţ s-a produs când autobuzul a scăpat de sub control şi s-a răsturnat în râpă, provocând o răsturnări în serie de vehicule, în care au fost implicate şi trei tractor şi o maşină de pasageri.

Bilanţul victimelor era, duminică dimineaţa de 5 morţi şi 60 de persoane rănite şi internate în spital. â

Tragedia s-a produs în statul american Pennsylvania. Vârstele victimelor implicate în acest accident este între 7 ani şi 67 de ani.

Starea acestor victime nu este de gravitate maximă, cu excepţia a două persoane care se află în stare critică deocamdată, a informat AP.

Accidentul s-a produs în apropiere de o strâmtoare montană rurală, la est de Pittsburgh.

Din imaginile de la locul tragediei se pot vedea mai multe vehicule răsturnate, unele peste celelalte, inclusiv camionul care avea drept încărcătură nişte pachete care s-au împrăştiat pe autostradă.

„Seamănă cu o reacţie în lanţ”, a declarat o autoritate locală. FedEx nu a oferit mai multe amănunte deocamdată despre această tragedie.

„Nu am văzut în viaţa mea un asemenea accident atât de grav în ultimii 20 de ani”, a mai spus o oficialitate locală. „Este îngrozitor!”…

Spitalul Excela Health Frick din Mount Pleasanta informat că personalul spitalului are în tratament 31 de victime ale accidentului, un copil şi trei adulţi care vor fi transferaţi către alte spitale. De asemenea, victimele tragediei primesc ajutor pshihologic.

De asemenea, în urma accidentului, mai multe victime aveau hainele îmbibate cu combustibil Diesel de maşină.

Serviciile medicale au mai spus că majoritateavictimelor accidentului prezintă fracturi , contuzii, răni deschise, zgârieturi, sângerări cerebrale şi fracturi la coloană.