Tragedie pe un șantier din Bacău! Doi muncitori au murit striviți de un stâlp

Doi muncitori și-au pierdut viața în mod tragic pe un șantier din Bacău, în satul Glodişoarele din comuna Secuieni.

27 apr. 2023, 22:26
Tragedie pe un șantier din Bacău! Doi muncitori au murit striviți de un stâlp

Cei doi muncitori făceau canalizări comunicale și descărcau niște materiale din beton când s-a petrecut tragedia.

Din nefericire, o bucată de beton a căzut pe cei doi, iar unul dintre ei a murit pe loc. Celălalt a mai trăit câteva minute.

Unul dintre muncitori avea 52 de ani, iar celălalt 49.

Citește și Cu preotul pe șantierul lotului 5 al autostrăzii Sibiu-Pitești. Acesta a sfințit lucrările și a stropit muncitorii cu agheasmă: „Ne rugăm pentru cei care lucrează pe aceste șantiere”

La fața locului au ajuns ambulanța și Poliția. Ancheta va stabili cauzele și responsabilitățile accidentului de muncă.

Accident dramatic în Constanța! Muncitori striviți sub pietre la o carieră. Unul dintre ei a murit

Tragedie la o carieră de piatră din județul Constanța. Un bărbat a murit, iar altul a fost grav rănit după ce un morman de pietre s-a prăbușit peste ei. A fost chemat elicopterul SMURD.

O persoană a fost transportată la spital cu politraumatisme de elicopterul SMURD, a doua persoană a fost declarată decedată, au transmis reprezentanții ISU Dobrogea.

În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în localitatea Nicolae Bălcescu.

Ar fi vorba despre un camion încărcat cu pietre, care s-ar fi basculat și încarcatura ar fi căzut peste doi bărbați.

Citește și Dorinel Umbrărescu a adus înapoi în România peste 5.000 de muncitori plecaţi din ţară: „Cred că poate să managerieze şi să închidă toate proiectele”

La locul accidentului din Constanța au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Au intervenit Detașamentul Medgidia cu 1 ASAS, 1 descarcerare, 1 SMURD B2, 1 container multirisc Detașamentul Fripis.La eveniment intervine și elicopterul Smurd.