Tragedie. S-a sinucis la 23 de ani. Ce BILET DE ADIO a lăsat

Durere mare în Copșa Mică. Un tânăr a fost găsit spânzurat în propria locuință de către mama sa. Bărbatul în vârstă de doar 23 de ani a lăsat un bilet de adio prin care își cere iertare de la mama sa pentru gestul făcut.

03 feb. 2015, 08:44
Tragedie. S-a sinucis la 23 de ani. Ce BILET DE ADIO a lăsat

La 23 de ani, un tânăr din judeţul Sibiu şi-a pus capăt zilelor. Rămas orfan de tată de acum treia ani, nimeni nu ştia ce se întâmplă în sufletul tănărului. În urma lui, Gabi a lăsat doar un bilet de adio în care îşi cere iertare de la mamă şi fraţi.
În doar câteva rânduri, Gabi îşi lua rămas bun de la mamă, singurul părinte în viaţă, şi de la fraţi.

Gândurile negre l-ar fi avut încă de sâmbătă. Un cumnat a observat schimbarea de stare, dar nu a crezut că situaţia e atât de gravă. De altfel, nimeni nu a bănuit nimic. Dar tânărul s-ar fi simţit tot singur. Asta deşi mama lui, recăsătorită după ce tatăl lui Gabi a murit în urmă cu trei ani, trecea zilnic pe la el. Tot ea l-a şi găsit, aseară, fără suflare. Poliţiştii încearcă acum să afle ce motive l-ar fi putut împinge pe tânăr la gestul extrem. Între timp, familia îndoliată nu mai aşteaptă răspunsuri. Se pregăteşte să-l conducă pe ultimul drum.

Gabriel și-a surprins prietenii cu o ultimă postare pe Facebook înainte să își ia viața. ”Mai bine mori ca un tigru,decat sa traiesti toata viata ca o pisica”, a scris acesta.
„Nu am cuvinte sa spun Decât ca îmi pare rău pentru familia ta PĂCAT ca ai luat decizia asta PĂCAT ca te ai dus prea repede Dumnezeu sa te ierte nu am sa te uit niciodată vecine”, este doar unul din comentariile postate de un prieten de al tânărului ce s-a sinucis.