TRAGEDIE în FOTBAL! Selecţionerul naţionalei A MURIT după ce a fost infectat cu COVID-19. Avea doar 48 DE ANI

Florin Bugar (48 de ani), selecționerul naționalei feminine de tineret și antrenorul echipei AC Piroș Security Arad, a murit în noaptea de miercuri spre joi, după ce a fost infectat cu COVID-19.

22 oct. 2020, 05:42
TRAGEDIE în FOTBAL! Selecţionerul naţionalei A MURIT după ce a fost infectat cu COVID-19. Avea doar 48 DE ANI

„Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin. Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața”, a anunțat clubul arădean.

Întreg staff-ul și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe. „Mulțumim Prof pentru toată implicarea, rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat. NU TE VOM UITA NICIODATĂ!” – comunicat Piroș Security.

Incredibil! Un bărbat a MURIT de COVID la două luni de la externare

Federația Română de Fotbal regretă dispariția lui Florin Bugar și transmite sincere condoleanțe familiei și celor apropiați.

Florin Bugar a fost internat în urmă cu mai bine de o săptămână, iar în urmă cu câteva zile starea lui se agravase, fiind internat la ATI. Zilele trecute, antrenorul în vârstă de 48 de ani fusese diagnosticat cu encefalită și diabet. De-a lungul carierei sale, Florin Bugar a antrenat echipa de băieți și fete a clubului CFR Timișoara, echipa Piroș Security Arad și echipele naționale de junioare ale României.