TRAGEDIE: Trei bărbaţi au murit înecaţi după ce au plonjat cu maşina într-un canal de irigaţii VIDEO

Trei prieteni din Tulcea au murit după ce s-au izbit cu maşina într-un cap de pod. În urma impactului, autoturismul a ajuns într-un canal de irigaţii. Un trecător a observat bucăţi din maşină şi a anunţat pompierii, care s-au chinuit minute în şir să-i aducă pe bărbaţi la mal. Şoferul era militar în cadrul Batalionului de Infanterie Marină.

04 nov. 2014, 07:13
TRAGEDIE: Trei bărbaţi au murit înecaţi după ce au plonjat cu maşina într-un canal de irigaţii VIDEO

Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, se întorceau spre casă după o vizită la un prieten. Într-o curbă, în apropiere de Babadag, şoferul, care era militar în cadrul forţelor navale, a pierdut controlul volanului, a lovit un cap de pod şi a ajuns într-un canal de irigaţii adânc de patru metri, potrivit România TV.

„Am trecut prin zonă şi am văzut spoilerul pe şosea şi apoi am văzut maşina şi am sunat la 112„, a declarat un trecător.

Pompierii sosiţi la faţa locului au reuşit să scoată maşina din apă după 40 de minute. „Trei persoane au murit, două le-am găsit în autoturism, iar a treia a fost recuperată din apă după jumătate de oră„, a declarat un reprezentant ISU.

Medicii de pe ambulanţă au încercat resuscitarea bărbaţilor, însă fără succes. „Oamenii au decedat prin înec. Unul singur avea un traumatism cerebral, probabil din cauza şocului şi a loviturii, produs atunci când s-a răsturnat maşina. Nu am mai putut face nimic pentru ei„, a declarat medicul care a ajuns la locul accidentului.

Şoferul, angajat în cadrul Batalionului de Infanterie Marină, avea o fată în clasa a IX-a şi un băieţel de trei ani. Trupurile au fost duse la morgă pentru efectuarea necropsiei.

CITEŞTE ŞI: Accident TERIBIL. Maşină spulberată de tren în Tunari. Un copil de 8 ani a decedat VIDEO