Tragedie. Un prim-procuror şi familia sa au murit într-un accident

Noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, care urma să își preia prerogativele imediat după întoarcerea din concediu, a decedat într-un teribil accident de mașină petrecut în Slovenia.

13 iul. 2015, 17:40
Tragedie. Un prim-procuror şi familia sa au murit într-un accident

Bărbatul și familia sa au fost efectiv striviți de un TIR pe autostradă, în Slovenia. Flavius Corneliu Chiș se afla în vacanță împreună cu soția și copiii și se îndrepta spre Italia. La ieșirea din Ljubliana (Slovenia), pe autostrada de coastă, între Logatec și Unec, prim-procurorul a tras pe dreapta, pe banda de avarie, când șoferul unui TIR, neatent, s-a urcat efectiv peste autoturismul arădenilor, scrie pressalert.ro.

În accident au murit patru persoane, prim-procurorul și familia sa (soția și cei doi copii). Potrivit presei slovene, care citează Direcția Poliției Rutiere Ljubliana, în accident a mai fost implicat un autoturism, însă persoanele care se aflau în acesta au fost doar rănite. Accidentul a avut loc în jurul orei 11.30, ora Sloveniei, iar șoferul vinovat ar fi fugit de la locul faptei, fiind căutat de poliție.

Flavius Corneliu Chiș tocmai ce trecuse examenul și, din 15 iulie, urma să devină noul prim-procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad.

Citeşte şi Trei persoane în stare gravă în urma unui accident în Caraş-Severin FOTO