TRAGEDII în România. Un om al străzii a murit de frig, alţi doi au fost incendiaţi VIDEO

Al doilea deces din cauza frigului în acest sezon a fost înregistrat. Un bărbat fără adăpost a murit în boxa unui bloc din Botoşani. Un alt caz înfiorător a avut loc la Galaţi. Doi bărbaţi au fost incendiaţi de o persoană necunoscută. Totul s-a întâmplat în apropierea unui bloc unde aveau un adăpost improvizat. Unul dintre cei doi bărbaţi este în stare foarte gravă.

21 oct. 2016, 13:53
TRAGEDII în România. Un om al străzii a murit de frig, alţi doi au fost incendiaţi VIDEO

Un bărbat a fost găsit fără suflare, vineri dimineaţă, de locatarii unui bloc de pe strada Piaţa Revoluţiei din municipiul Botoşani. Bărbatul, de 53 de ani, nu avea un adăpost şi a fost primit de un om ce locuia în zonă să doarmă în boxa sa.

Din cauza frigului bărbatul a decedat fiind găsit de vecinii care au anunţat autorităţile. Cadrele medicale au constatat decesul, iar poliţiştii au declanşat o anchetă, scrie botosaninews.ro.

Din primele verificări nu s-au observat urme de violenţă pe corpul său. Trupul neînsufleţit a fost ridicat de angajaţii de la Serviciul Judeţean de Medicină Legală.

O altă tragedie a avut loc în Galaţi. Incidentul s-a produs în zona unor blocuri unde cei doi oameni ai străzii își făceau veacul de multă vreme. Aveau un adăpost improvizat, unde dormeau noapte de noapte. În toiul nopţii un individ a turnat benzină pe ei şi le-a dat foc. Cei care au auzit ţipetele au sunat imediat la 112, informează România TV.

Cei doi au ajuns la spital cu arsuri, iar unul dintre ei este în stare foarte gravă.

„Cineva a trecut şi le-a dat foc pur şi simplu. Un bărbat de 49 de ani a suferit arsuri grave pe circa 70 la sută din suprafaţă. Cel de-al doilea pacient de 59 de ani a suferit arsuri la membrele inferioare”, a declarat medicul prezent la faţa locului.

Poliția a ridicat înregistrările de pe camerele de supraveghere și urmează să vizioneze imaginile pentru a da de urma atacatorului.

Citeşte şi SCENE de GROAZĂ în Bistriţa-Năsăud. Un om al străzii a luat foc VIDEO