TRAGEDII în ţară. Două persoane au murit înecate, iar alţi doi copii sunt daţi dispăruţi VIDEO

Un student de 24 de ani s-a înecat sub privirile neputincioase ale prietenilor săi, iar un turist de 58 de ani a murit înecat în Constanţa. De asemenea, doi copii din Alba sunt daţi dispăruţi după ce au plecat să înoate în râul Mureş, informează România TV.

01 aug. 2017, 06:10
TRAGEDII în ţară. Două persoane au murit înecate, iar alţi doi copii sunt daţi dispăruţi VIDEO

Tânărul de origine arabă, student la Medicină a plecat să înoate cu prietenii în lacul Gozna. Deşi era un bun înotător curenţii lacului l-au tras la fund şi nu a mai putut ieşi.

Deoarece lacul este foarte adânc, iar trupul tânărului putea fi la o adâncime de cel puţin şase metri a fost nevoie de intervenţia scafandrilor.

Alţi doi adolescenţi din Alba de 17, respectiv 13 ani, sunt daţi dispăruţi în apele râului Mureş după ce au plecat să înoate. Un echipaj de căutare și salvare a început căutările cu o barcă pneumatică.

Tragedie şi pe Plaja Modern din Constanţa. Un turist de 58 de ani a murit înecat după ce a intrat în mare. Bărbatul a fost scos din apă și resuscitat zeci de minute de către cadrele medicale. Din păcate, bărbatul nu a mai avut nicio şansă de salvare.

Citeşte şi O fetiţă de 9 ani a ajuns la spital după ce s-a înecat în piscina unui complex turistic