Tragedii pe şosele: Doi morţi şi 10 răniţi, în accidente produse vineri noapte VIDEO

Două persoane au murit şi alte 10 au ajuns rănite la spital, în urma unor accidente produse în noaptea de vineri spre sâmbătă.

05 ian. 2013, 07:26
Tragedii pe şosele: Doi morţi şi 10 răniţi, în accidente produse vineri noapte VIDEO

În Hunedoara, doi bărbaţi au murit, iar o femeie a ajuns la spital, în urma unui accident. Roata unei cisterne a sărit pe contrasens, un şofer a încercat să evite impactul, însă a intrat într-o altă maşină.

Autocisterna circula dinspre Deva spre Haţeg. În zona localitatii Măceu, una dintre roţile din spate ale cisternei a sărit. Roata s-a rostogolit pe carosabil până în faţa unei dube care venea din sens opus. Pentru a evita impactul cu roata, şoferul autoutilitarei a tras de volan şi a ajuns pe celalalt sens de mers, unde a intrat intr-o masină.

În judeţul Braşov, nouă persoane au fost la un pas de moarte, după ce microbuzul în care se aflau a intrat într-un trunchi de copac. În urma impactului doi oameni au ajuns în stare gravă la spital, iar alte şapte au fost rănite ceva mai uşor şi sunt în afara oricărui pericol. Accidentul s-a produs între Codlea si Hălchiu, după ce şoferul microbuzului a pierdut controlul volanului.