Tragedii pe şoselele din România. Cinci oameni au murit, doi după ce un şofer a făcut live pe Facebook VIDEO

Cinci oameni au murit pe şosele în ultimele ore. Cel mai grav accident a avut loc în judeţul Timiş, unde un şofer era live pe Facebook când a intrat direct într-un tractor cu 160 km pe oră. Şi o copilă de 9 ani şi-a pierdut viaţa în această tragedie. 

13 oct. 2018, 04:54
Tragedii pe şoselele din România. Cinci oameni au murit, doi după ce un şofer a făcut live pe Facebook VIDEO

Tragedie fără margini pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, informează România TV. Un şofer care transmitea live pe Facebook a murit după ce a intrat cu maşina într-un tractor apoi a ricoşat în alt autoturism. O fetiţă care se afla în maşina care circula regulamentar a murit şi ea, iar alţi trei oameni au fost răniţi. Vitezometrul maşinii şoferului vinovat arăta peste 160 km/h. Circulaţia a fost blocată pe ambele sensuri în urma accidentului.

Citeşter şi Accident mortal în Cluj. Şoferul vinovat, care nu avea permis, a intrat pe trotuar şi a spulberat doi oameni FOTO

Un accident rutier grav a avut loc și pe DN15, în Mureş. Doi oameni au murit după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal în localitatea Brâncoveneşti. O a treia persoană a ajuns cu răni grave la spital. La accident au intervenit mai multe echipaje de la pompieri, dar și o ambulanţă de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

Tragedie și la Cluj

Un bărbat a murit după ce a căzut cu mașina, de pe un pod pe A3 de la 12 metri înălțime. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare, însă a fost în zadar. Omului i se stricase autoturismul pe timpul nopții, a solicitat asistență, iar în momentul în care soseau echipajele de specialitate a vrut să treacă de pe un sens pe altul, fără să realizeze că există un gol între cele două sensuri de mers.