TRAGERE LA SORŢI LIGA CAMPIONILOR: Steaua, adversar greu în turul următor

STEAUA a învins cu 2-0 la Trencin şi calificarea în turul 3 preliminar din Liga Campionilor este, în mare proporţie, rezolvată. Roş-albaştrii mai au cale lungă spre grupele competiţiei, avînd de disputat încă două duble eliminatorii. Dacă va trece de Trencin, Steaua va fi cap de serie în turul 3 preliminar şi poate da peste cîţiva adversari incomozi. Tragerea la sorţi a turului III preliminar al Ligii Campionilor va avea loc astăzi, la ora 13.00

17 iul. 2015, 07:16
TRAGERE LA SORŢI LIGA CAMPIONILOR: Steaua, adversar greu în turul următor

UPDATE: Statutul de cap de serie n-a ajutat-o foarte mult pe Steaua la tragerea la sorți a turului trei preliminar al Ligii Campionilor.

”Roș-albaștrii” au cîștigat marți în Slovacia, 2-0 cu Trencin, bifînd prima victorie în mandatul lui Mirel Rădoi. Succesul asigură în proporții mari calificarea în runda următoare, unde campioana României va evolua împotriva cîștigătoarei ”dublei” dintre Partizan Belgrad și georgienii de la Dila Gori. Prima manșă a fost cîștigată în Serbia de Partizan, scor 1-0.

Partidele din turul al III-lea al Champions League vor avea loc în 28/29 iulie, respectiv în 4/5 august.

Programul complet al partidelor din această fază a competiţiei:

(w460) Ţintarul

STEAUA, Liga Campionilor. Vineri, 17 iulie, e programată tragerea la sorţi pentru turul 3 preliminar, miza va fi una mai mare, în condiţiile în care nivelul adversarilor va creşte din această fază a competiţiei. fanatik.ro vă prezintă posibilele adversare ale Stelei din turul 3 preliminar:

Variante DIFICILE:

* Lech Poznan: a arătat o formă foarte bună în primele două meciuri din acest sezon. A spulberat Legia Varşovia în Supercupa Poloniei, 3-1 şi a învins cu 2-0 pe terenul lui Sarajevo în meciul tur din preliminariile Ligii.

* Partizan Belgrad: Campioana Serbiei a cîştigat greu meciul cu Dila Gori la Belgrad, 1-0 în turul doi preliminar, însă rămîne unul dintre cei mai puternici adversari

* Malmo: Nu traversează cel mai bun sezon în Suedia, însă anul trecut s-a calificat în grupele Ligii după ce a învins Sparta Praga şi Red Bull Salzburg în preliminarii.

Variante INCOMODE: 

* Maccabi Tel Aviv: S-a făcut de rîs în Malta, unde a pierdut cu 1-2 cu Hibernians, însă calificarea va fi rezolvată, cel mai probabil în returul din Israel. Maccabi e un adversar incomod după ce va trece de Hibernians.

* Midtjylland: Campioana Danemarcei a bătut greu, 1-0 acasă pe Lincoln Red Imps, campioana Gibraltarului. Totuşi, Midtjylland e o nucă tare şi ar fi un adversar de evitat pentru Steaua.

* Qarabag: O echipă puternică care a fost la un pas de a se califica în primăvara din Liga Europa. Campioana Azerbaijanului ar fi un oponent incomod pentru campioana României.

* Molde: Campioana Norvegiei şi-a asigurat calificarea încă din tur, 5-0 cu Piunik Erevan. Echipa e bine organizată şi are în lot jucători de echipă naţională. Nu ar fi o dublă uşoară cu norvegienii

Variante ACCESIBILE:

* Videoton: Campioana Ungariei nu e vreo sperietoare. E o echipă bine organizată, dar Steaua nu ar trebui să se împiedice de maghiari dacă are pretenţii de a se califica în grupele Ligii

* HJK Helsinki: Campioana Finlandei a bătut cu 3-1 pe Ventspils, în Letonia, şi e ca şi calificată. În ciuda victoriei, nu e o echipă în formă şi reprezintă o varintă bună pentru roş-albaştri.

* Skenderbeu: Una dintre cele mai accesibile variante din turul 3 preliminar. A tranşat încă din tur calificarea cu cei de la Crusaders, 4-1 în tur. Cu toate acestea, Skenderbeu rămîne o echipă limitată.

STEAUA. Echipa lui Rădoi poate profita de rezultatele surpriză din turul doi preliminar. Dacă surprizele Milsami sau Hibernians vor reuşi calificarea după victoriile din tur, cele două sînt posibile adversare ale Stelei.

  • STEAUA. Meciurile retur din turul doi preliminar se vor disputa peste o săptămînă, pe 21 şi pe 22 iulie. Turul 3 preliminar se va desfăşura pe 28/29 iulie, respectiv 4/5 august.