Tragic: Trebuiau să rămână împreună pentru tot restul vieţii, dar căsătoria lor a durat doar OPT ORE

În timpul unei ceremonii de căsătorie, soţii îşi jură că vor rămâne împreună până când moartea îi va despărţi. Cu toate acestea, pentru unu cuplu din America moartea a venit mai devreme decât se aşteptau, după ce mireasa a înjunghiat mirele la doar opt ore de la nuntă. Ea a fost condamnată la închisoare pe viaţă.

24 mai 2013, 19:14

Na Cola Franklin, o femeie de 32 de ani, a fost găsită vinovată în cursul zilei de marţi pentru uciderea lui Billy Brewster, soţul ei de 36 de ani, chiar în ziua nunţii lor, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Frumoasă, dar NEBUNĂ de legat: Ce a făcut un MODEL pentru a se împăca cu FOSTUL iubit FOTO

Ar fi trebuit să fie ziua lor specială şi fericită pe care să şi-o aducă aminte toată viaţa, dar s-a transformat într-o tragedie, după ce bărbatul a venit băut acasă chiar în prima zi a căsniciei lor. Cei doi au început să se certe la ora două noaptea, în ziua de 11 august 2012, când a avut loc incidentul, după ce proaspătul soţ se distrase alături de prietenii lui la o a doua petrecere a burlacilor.

În timp ce avocata sa a încercat să arate faptul că femeia se afla în legitimă apărare, după ce tânărul a vrut să o atace pe ea şi pe fiul lor de doar nouă luni, judecătorii au considerat că soţia care şi-a înjunghiat proaspătul soţ direct în inimă merită să facă închisoare pe viaţă.

Citeşte şi Pedeapsa primită de un BĂRBAT care nu a vrut să facă sex cu IUBITA lui: Nu o va uita toată VIAŢA

Atât martorii, cât şi autorităţile care au ajuns la faţa locului, au declarat că atacul a fost neprovocat, bărbatul fiind găsit în curtea casei, după ce s-a târât din locuinţă, cu o rană în piept. El a fost dus de urgenţă la spital, dar a murit la scurt timp din cauza pierderilor masive de sânge.

Citeşte şi Fotografia care te va BÂNTUI toată ziua: Ciudata expresie a BĂRBATULUI care urma să fie SPÂNZURAT