Tragica poveste a angajatei Victoria’s Secret, după ce a fost arsă cu ACID VIDEO

O angajată a celebrului lanţ de magazine Victoria's Secret a fost arsă pe faţă cu acid în timp ce se întorcea de la muncă. Femeia din Marea Britanie a povestit în cadrul unui matinal britanic momentele tragice prin care a trecut. Ea a rămas desfigurată pe viaţă şi a fost foarte aproape să îşi piardă vederea.

06 feb. 2013, 16:20

În cadrul interviului, ea a povestit toată întâmplarea şi a declarat că nu îi poartă pică atacatorului. O femeie mascată i-a aruncat acid în faţă, în timp ce se întorcea de la muncă, la sfârşitul anului trecut, cu doar câteva zile înainte de Anul Nou. În ultima lună, femeia a petrecut mai mult timp în spital, unde a suferit mai multe transplanturi de piele. Ea se consideră norocoasă că nu şi-a pierdut vederea.

Naomi Oni, din oraşul Dagenham, din Marea Britanie, a apărut în direct, în cadrul unei emisiuni matinale, unde a povestit tragica ei întâmplare, potrivit Huffington Post

„După ce am coborât din autobuz, am avut un sentiment ciudat. M-am uitat în spatele meu şi am văzut o persoană. Am fost şocată, deoarece nu îmi amintesc să fi auzit paşi sau să fi văzut pe cineva că a coborât cu mine din autobuz. Îmi amintesc că femeia se holba la mine, cu o privire rece. Deoarece nu mai era nimeni în jurul meu, în timp ce mi-am întors capul, am simţit un lichid pe faţa mea şi atunci am realizat că cineva încearcă să mă ucidă. Atunci m-am gândit că această persoană nu va reuşi să mă omoare. NU m-am mai uitat în spate şi am început să alerg. Ştiam că este acid. Simţeam cum ceva îmi macină pielea”, a povestit ea terifiată.

Naomi a povest că nu se mai putea recunoaşte în oglindă. Până acum, atacatoarea nu a fost găsită, iar poliţiştii anchetează cazul. Ei nu pot explica motivul pentru care tânăra a fost atacată.

„Când mi-am văzut faţa în oglindă am fost şocată şi furioasă pe faptul că cineva a încercat să îmi facă acest lucru. Nu puteam să înţeleg de ce m-a ales pe mine”, a continuat ea povestea.

Cu toate că acidul i-a cauzat arsuri de gradul III şi este supusă transplanturilor de piele, Oni spune că nu simte ură faţă de atacatoare. Ea a aduăgat că se simte binecuvântată să fie în viaţă. Chiar mai mult, femeia crede că acest atac a făcut-o să fie mai puternică. Tânăra a adăugat că arsurile de pe faţă nu o vor opri să devină stilist.

Naomi a ţinut să îi transmită şi un mesaj atacatoarei, în care a vrut să o facă pe aceasta să realizeze durerea prin care a făcut-o să treacă. 

„Vreau doar să te fac să realizezi durerea prin care am trecut eu şi familia mea. Sper să nu mai faci acest lucru nimănui. De asemenea, vreau să ştii că orice ai încercat să îmi faci, nu ai reuşit. Întâmplarea m-a făcut o persoană mai puternică. Sunt mai fericită. Vreau să ştiu un singur lucru, de ce ai făcut asta”, a transmis Naomi atacatoarei.

Acesta nu este singurul atac de acest fel, o femeie din Bangladesh a fost arsă cu acid, chiar de soţul ei.