Traian Băsescu a împlinit astăzi 64 de ani

Sărbătoare în familia fostului preşedinte al României. Traian Băsescu împlineşte miercuri, 4 noiembrie, 64 de ani. Dacă la începutul mandatului, fostul şef de stat îşi sărbătorea ziua de naştere ba la munte, ba la mare, spre finalul celor 10 ani de preşedinţie, Traian Băsescu a petrecut discret la vila de protocol, alături de familie.

04 nov. 2015, 07:53
Traian Băsescu a împlinit astăzi 64 de ani

Anul acesta, fostul preşedinte al României Traian Băsescu îşi sărbătoreşte ziua de naştere ca simplu şef de partid. Cel mai probabil, alături de familie în vila din Gogol, potrivit România TV.

Şi în 2014, Băsescu a petrecut discret de ziua lui. Singurii invitaţi la Vila Lac 3, unde încă locuia, au fost fetele sale. Darul primit a fost simbolic: un tort în formă de navă pe care era scris „La multi ani, bunicule! „

De altfel, în ultimii ani de mandat Traian Băsescu a renunţat la petrecerile fastuoase de ziua lui. În 2013, fostul preşedinte a stat la vila Lac 3 unde a avut-o ca oaspete pe prima lui nepoată, Sofia Anais.

În 2012, ca şi în 2009, ziua de naştere a lui Băsescu a picat în plină campanie electorală pentru prezidenţiale, motiv numai bun pentru a o transforma într-o mare sărbătoare. În 2010, 4 noiembrie l-a prins pe Traian Băsescu la muncă.