Traian Băsescu acuză o ÎNSCENARE în dosarul fratelui său. DEZVĂLUIRE-BOMBĂ

Traian Băsescu face o dezvăluire incredibilă în cazul fratelui său, Mircea Băsescu, condamnat la închisoare pentru că ar fi primit 250.000 de euro de la familia lui Bercea Mondial pentru ca interlopul să scape de închisoare.

25 sept. 2016, 17:08
Traian Băsescu acuză o ÎNSCENARE în dosarul fratelui său. DEZVĂLUIRE-BOMBĂ

Traian Băsescu susține că fosta președintă a Tribunalului Olt a fost condamnată la 8 ani de închisoare petru că a primit mită să îl lase pe Bercea Mondial în libertate, iar fratele său nu figurează printre cei care au mituit-o pe judecătoare. Astfel, el acuză o înscenare.

Traian Băsescu: „Nu au cum să ajungă la mine”

„Nu mai înţeleg nimic!

Fratele meu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanţa la patru ani de închisoare pentru că ar fi primit 250.000 EURO de la familia Anghel, pentru ca Bercea Mondial să fie anchetat şi judecat în stare de libertate şi, apoi, achitat de Tribunalul Olt. Fratele meu este identificat ca singur traficant de influenţă în favoarea lui Bercea Mondial. Mircea susţine că nu a primit aceşti bani şi că nu cunoştea nici un judecător de la Slatina sau Craiova.

Astăzi, fosta preşedintă a Tribunalului Olt a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru că a primit mită 200.000 Euro pentru a-l pune în libertate din arest preventiv şi a-l achita pe Bercea Mondial. Culmea Justiţiei este faptul că fratele meu, Mircea Băsescu, nu figurează printre cei care au mituit-o pe doamna judecătoare cu banii de la familia Anghel.

Codruţa, Florin, ştiţi voi ceva despre acest mister? Eu nu cred că a fost o înscenare ordinară, în condiţiile în care şi eu şi fratele meu v-am informat de la bun început despre presiunile făcute de familia Anghel asupra fratelui meu”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.