Traian Băsescu, acuzaţii dure la adresa unui judecător al CCR: Mă duc la procurorul general şi o denunţ VIDEO

Acuzaţii scandaloase ale lui Traian Băsescu la adresa deputatului PNL, Mircea Toader şi a judecătoarei CCR, Livia Stanciu. Fostul preşedinte susţine că Toader a propulsat-o şi susţinut-o pe Livia Stanciu la conducerea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, iar judecătoarea a participat la înscenarea dosarului lui Mircea Gutău. Traian Băsescu a anunţat că va merge la procurorul general şi o va denunţa pe Livia Stanciu în cazul Gutău. 

22 nov. 2016, 09:55
Traian Băsescu, acuzaţii dure la adresa unui judecător al CCR: Mă duc la procurorul general şi o denunţ VIDEO

„Dacă vreţi un dosar trucat, o ordinărie a justiţiei este vorba de dosarul lui Gutău. Se consideră o victimă pregătitoare. Eu am fost mereu convins că Gutău a fost nevinovat. La Curtea Supremă cu 2-1, doamna Stanciu şi încă o doamnă au spus vinovat. Mă voi duce la procurorul general pentru a vorbi despre cazul Mircia Gutău. probabil mă voi duce zilele următoare. Gutău nu a avut parte de un proces corect. A fost o înscenare ordinară”, a declarat Traian Băsescu la România TV

Traian Băsescu a mai declarat că nu va avea linişte până când nu va spune procurorului general tot ce ştie despre cazul Gutău. Ba mai mult, fostul preşedinte spune că Livia Stanciu ar trebui să îşi dea demisia de la CCR.