Traian Băsescu AMENINŢĂ cu noi DEZVĂLUIRI: O să vină momentul să le spun numele VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu vine cu noi ameninţări, după ce a lansat tema candidatului-ofiţerului acoperit şi a spus că îi va dezbrăca public pe prezidenţiabili. Şeful statului promite acum dezvăluri despre transferul a milioane de dolari de la Crescent la firmele GRIVCO.

27 sept. 2014, 10:18
Traian Băsescu AMENINŢĂ cu noi DEZVĂLUIRI: O să vină momentul să le spun numele VIDEO

Aflat sâmbătă la la Congresul extraordinar al PNŢCD, Traian Băsescu a lansat un apel către români, dar si catre partidele politice de dreapta sa inteleaga „capcana către care ii imping Antenele lui Voiculescu, un imperiu Grivco construit pe banii de la Crescent, pe banii Securitatii”.

„Un imperiu GRIVCO construit pe banii de la Crescent, pe banii Securitatii. Şi nu este o declaraţie politica ceea ce spun. Sunt oameni pe care ii vedeti dandu-se extrem de instransigenti si care in interiorul trustului GRIVCO au semnat transferul a milioane de dolari de la Crescent, firma Securitatii, către diverse firme din Grivco. O sa vina momentul sa le spun numele”, a ameninţat Traian Băsescu.

Preşedintele Traian Băsescu participă, sâmbătă, la Congresul Extraordinar al Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat de la Poiana Braşov, la care este prezentă şi Elena Udrea.

Preşedintele Băsescu a ajuns în jurul orei 11.30 la hotelul din Poiana Braşov unde a început Congresul PNŢCD, şeful statului fiind întâmpinat de lideţul ţărănist Aurelian Pavelescu şi de alţi reprezentanţi ai PNŢCD.

La scurt timp, la eveniment a ajuns şi liderul PMP, Elena Udrea.

La sfârşitul lunii august, Elena Udrea şi Aurelian Pavelescu au semnat un protocol de constituire a alianţei politice PMP-PNŢCD, pentru susţinerea candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţie şi în perspectiva alegerilor parlamentare din 2016.

Citeşte şi Colaborarea lui TRAIAN BĂSESCU cu fosta Securitate, pe rol la Curtea de Apel. Primul termen, în octombrie