Traian Băsescu: Colegiul Naţional al PMP se reuneşte marţi din nou pentru a definitiva lista de candidaţi la europarlamentare

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară se va reuni marţi într-o nouă şedinţă pentru a definitiva lista de candidaţi pentru Parlamentul European, a anunţat, luni, senatorul Traian Băsescu, preşedintele de onoare al partidului.

25 mart. 2019, 18:12
Traian Băsescu: Colegiul Naţional al PMP se reuneşte marţi din nou pentru a definitiva lista de candidaţi la europarlamentare

„Astăzi a fost prima discuţie în Colegiul Naţional legată de definitivarea listei, mâine seară, la ora 19,00, Colegiul se va întâlni din nou pentru votul definitiv, pe lista definitivă cu care vom merge în europarlamentare. În principiu, pe listă vor trebui să se afle toţi preşedinţii de organizaţii, pe lista până la 33 şi plus pe lista de supleanţi. Este un principiu pe care l-am stabilit, toată lumea să-şi asume responsabilitatea rezultatului la europarlamentare”, a declarat Băsescu, la finalul şedinţei conducerii PMP.

Întrebat dacă primul loc pe lista de candidaţi a fost stabilit, liderul PMP a răspuns: „Lista se definitivează mâine, nu avem nici locul I, nici locul 33 deocamdată, mâine o să-l avem”.

În ceea ce priveşte o eventuală candidatură a sa, având în vedere că acest lucru i-a fost cerut de colegii de partid, Băsescu a spus: „Astea sunt discuţii între noi, mâine vom stabili ce facem”.

„Eu mai am un partid foarte important acasă, care are un cuvânt de spus şi partidul ăla trebuie mulţumit şi el”, a afirmat liderul PMP.

Băsescu a adăugat că soţia nu vrea să-l mai vadă plecat, întrebat dacă va cere acceptul acesteia pentru a candida la europarlamentare.