Traian Băsescu: Dacă ar candida, aş pune votul în urnă pentru Elena Udrea

Preşedintele Băsescu a declarat, pentru "Gândul Live", că ar vota-o pe Elena Udrea în cazul în care aceasta ar candida pentru funcţia de preşedinte al României.

06 mai 2014, 10:58
Traian Băsescu: Dacă ar candida, aş pune votul în urnă pentru Elena Udrea

„Categoric da, dacă ar candida, aş pune votul meu în urnă pentru Elena Udrea. N-am întrebat-o dacă ar candida”, a spus Traian Băsescu, răspunzând la o întrebare.

În opinia preşedintelui, atuurile Elenei Udrea sunt calităţile morale şi o stare materială bună cu care a intrat în politică fiind astfel ferită de tentaţia de a se îmbogăţi din politică. „Calităţi morale sigur are, este un om cinstit. Nu ştiu să fi furat, să fi luat bani. Are şi o stare materială foarte bună cu care a intrat în politică (…) Şi eu am venit în politică şi cu bani, şi cu Audi 80 şi cu apartament cu patru camere”, a spus preşedintele.

Băsescu are totuşi şi o incertutidine. „Nu ştiu dacă are forţa să ia voturile. Orice om are dreptul la această aspiraţie, fie că vorbim de Predoiu, Elena Udrea, Mihai-Răzvan Ungureanu sau Victor Ponta. Dar să obţină funcţia fără să fie dator unuia ca Voiculescu sau baronilor”, a conchis şeful statului.