Traian Băsescu, despre alegerile prezidenţiale: Dan Barna vorbeşte prostii de două ori pe zi. Dăncilă e favorită să intre în turul doi

Traian Băsescu consideră că Viorica Dăncilă are şanse din ce în ce mai mari de a intra în al doilea tur al alegerilor prezidenţiale, în timp ce şansele preşedintelui USR, Dan Barna, au scăzut cu fiecare apariţie publică a acestuia.

25 oct. 2019, 18:28
Traian Băsescu, despre alegerile prezidenţiale: Dan Barna vorbeşte prostii de două ori pe zi. Dăncilă e favorită să intre în turul doi

„Dan Barna a stins lumina campaniei. Nu are detentă, nu porneşte în creştere. Eu sper să fie în creştere Paleologu. În momentul de faţă Dăncilă, după părerea mea, a cam recuperat diferenţa între ea şi partid şi urmează să urce deasupra lui. Deci, favorită la intrarea în turul doi este Dăncilă, care e pe trend de creştere. Mai e pe trend de creştere Paleologu. Dar, în mod cert, USR-ul a pierdut bătălia candidaturii, au un candidat care e pe descreştere„, este de părere Traian Băsescu.

Citeşte şi Barna pierde intrarea în turul doi pe propriul sondaj. Finala pentru Cotroceni: Iohannis – Dăncilă

Fostul şef al statului l-a ironizat pe liderul USR, Dan Barna, despre care spune că „vorbeşte prostii de două ori pe zi„, criticând întâmplarea în care au fost implicaţi Dan Barna şi Emeric Jenei. „Nu a avut pe niciunul care să spună «Bă, vezi că ăla e Emeric Jenei, antrenorul care a câştigat Cupa Campionilor Europeni», să întrebi dacă vrea un autograf? Păi îţi dădeam cu autograful în cap dacă eram Emeric Jenei„, a spus Traian Băsescu.

Acesta a mai precizat că o eventuală ratare a învestirii guvernului Ludovic Orban înainte de alegerile prezidenţiale ar fi în defavoarea actualului şef a statului, Klaus Iohannis. „O eventuală ratare a învestirii lui Orban săptămâna viitoare, sau când o vrea PSD-ul, că ei deţin majoritatea încă şi în Birouri şi în Comisii, dacă se prelungeşte şi doamna Dăncilă se duce la vot de la Palatul Victoria, nu ştiu, zău, ce or să spună cei care au spus «a fost tare, a dat-o jos pe Dăncilă. Nu e în stare să-şi pună guvern» (preşedintele Klaus Iohannis – n.r.)”, a mai afirmat Traian Băsescu.