Traian Băsescu, avertisment pentru cei care îi deschid DOSARE pe bandă rulantă VIDEO

Traian Băsescu a comentat, marţi, faptul că i se deschid dosare pe bandă rulantă, spunând că "oamenii numiţi de PSD îşi face treaba ca înainte de 2004".

02 iun. 2015, 14:41
Traian Băsescu, avertisment pentru cei care îi deschid DOSARE pe bandă rulantă VIDEO

Traian Băsescu a fost, marţi, la sediul PMP. „Este o probă la ce se întâmplă: unde pune PSD mâna, pune şi dosarul mila. Oameni numiti de PSD îşi fac treaba ca înainte de 2004 .

Nu am incălcat legea. Nu mă sperie. Dacă ei îşi imaginează că, făcând o presiune asupra mea, deschinzându-mi mie, familiei mei dosare, continuu, se înşală. Pe mine astfel de lucruri ma indârjesc, ma intăresc şi nu mă fac decât să mă bat pentru a demonstra că sunt falsuri. Nu sunt vinovat„, a spus Băsescu.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, ATAC la Iohannis şi Ponta: „USL trăieşte.” Ce spune de cazul Rarinca VIDEO

Fostul preşedinte a comentat şi cazul senatorului PSD, Dan Şova. 

„V-as aduce aminte că, în acelaşi Parlament, pentru doamna Udrea s-au făcut 3 cereri de arestare în doua ore şi toate au fost votate în 24 de ore, iar cu Şova nu reusesc să iau o decizia. Acest lucru inseamna că Parlamentul lucrează politic în relaţia cu justiţia şi nu lucrează după lege. (…) Parlamentul are raporturi incorecte în raport cu justiţia. (...) Dacă Şova ştie multe lucruri despre Victor Ponta, nu se dă votul. Viaţa este complicată”, a subliniat Băsescu.

În ceea ce priveşte cererile de demitere a şefei ICCJ, Livia Stanciu, şi a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi, Băsescu a spus că atât Stanciu cît şi Kovesi „trebuie să-şi duca mandatul” până la capat.

„Călin Popescu Tăriceanu este exponentul turnătorului Voiculescu și Ponta. Credeți că Voiculescu este reprezentat de un singur om, un singur politician? Consider că și Livia Stanciu și Kovesi trebuie să își ducă mandatul pentru că e scris în lege și sper ca același mod de gândire să fie și pentru un primar. La fel trebuie tratat și un primar care este acuzat de abuz în serviciu”, a spus Traian Băsescu.