Traian Băsescu, despre Elena Udrea: „Ultima dată când m-am întâlnit cu ea, mi-am informat soţia”

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, duminică seară, la România TV, că Elena Udrea nu doreşte, deocamdată, să revină în politică şi asta din cauza problemelor pe care le are cu justiţia. Fostul preşedinte a glumit spunând că ultima dată când s-a văzut cu Udrea şi-a informat soţia dinainte.

29 mai 2016, 19:30
Traian Băsescu, despre Elena Udrea: „Ultima dată când m-am întâlnit cu ea, mi-am informat soţia”

Cred că ultima preocupare a Elenei Udrea în momentul de faţă este revenirea în politică. Sincer să fiu, mi-aş dori să fie achitată. Am spus de la bun început că-mi doresc aceste lucru şi sper să fie achitată. Vedem. Să se producă achitarea şi discutăm dacă îi vom oferi un loc în conducerea PMP„, a declarat Traian Băsescu, la România TV.

Întrebat când s-a întâlnit ultima dată cu Elena Udrea, Traian Băsescu a răspuns: „Ultima dată când m-am întâlnit cu Elena Udrea, mi-am informat soţia. Ca să fiţi liniştiţi toţi. A fost nu chiar cu foarte mult timp în urmă. Cred că acum vreo şapte-opt zile. Înainte să aibă dânsa ultima înfăţişare„.

Traian Băsescu a mai precizat că Elena Udrea nu mai doreşte să fie în politică şi că nu ştie ce are de gând aceasta să facă dacă va fi achitată.

CITEŞTEŞI: Elena Udrea solicită audierea în instanţă a lui Emil Boc şi Cătălin Predoiu în dosarul „Gala Bute”