Traian Băsescu, dezvăluiri din interiorul DNA: Kovesi a spus că vrea să-l facă pe Băsescu să-şi crească singur nepoţii

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, a dezvăluit la România TV că ştie din interiorul DNA faptul că procurorul şef Laura Codruţa Kovesi ar fi intenţionat să-i bage toată familia la puşcărie.

19 mart. 2018, 18:11
Traian Băsescu, dezvăluiri din interiorul DNA: Kovesi a spus că vrea să-l facă pe Băsescu să-şi crească singur nepoţii

„Ştiu din interiorul DNA că doamna Kovesi a spus în interiorul DNA că vrea să-l facă pe Băsescu să îşi crească singur nepoţii. Procurorii slugă Bulancea şi Roşu s-au găsit să răspundă la comenzile lui Kovesi. S-a vrut legarea fiicei mele şi a ginerelui meu. Ginerele meu a avut norocul că a fost la un complet necontrolabil. La Apel se poate aştepta la orice. Roşu şi Bulancea erau lichelele”, a punctat fostul şef al statului.

Citeşte şI: Motivarea achitării ginerelui lui Traian Băsescu: Dosarul s-a bazat pe „aprecieri generale” ale procurorului DNA, fapta nu există

„Sistemul ticalosit lucreaza si contrar la ce spun multi, nu eu l-am creat, ci altii care taiau porci şi se intalneau la K2 la K14, dar asta e alt subiect. Ce va pot spune insa este expresia lichelelor, expresia lichelelor care nu mai au masura. Eu nu am fost cu ei la K2, la K14 ca nu mi-a placut. Au fost altii si stabileau hai sa-l incercuim pe fostul presededinte sa nu mai poata vorbi”

Fostul preşedinte a răbufnit la adresa celor mai vehemenţi contestatari. „Cooperarea intre Kovesi si Voiculescu, cand lichelele fabricau dosare pentru ginerele meu si fiica mea, prin procuroarea Rosu si proc Bulancea. În acelasi timp lichelele de la Antena 3, comandate de Voiculescu cu marii luptatori de ultima speta Gadea si Badea trimiteau echipe care stateau la notariatul fiicei cate 3 luni sa filmeze pe oricine intra sa-l dea seara la TV ca fiind ticalos si basist. Ginerele si-a pierdut clientela, probabil ca rabufnesc acum”.

Traian Băsescu consideră că ştie de ce Kovesi i-ar vrea răul. „I-am spus lui Kovesi că nu a închis corect factura Revoluţiei şi acum plătesc pentru asta”, a mai spus Băsescu. „Eu nu am dat telefon cand mi-au luat fratele, facatura la care a participat si Abraham. Fratele meu nu primise bani de la Bercea, ci de la Capatana, lucruile vor trece. Kovesi sa ramana sefa la DNA şi sa aduca institutia la nivelul lui Morar”.

Fostul preşedinte i-a transmis lui Adrian Năstase să nu mai spnuă că l-abăgat Nastase. „Sa-si intrebe colegii care l-au turnat sa nu mai spuna ca l-a bagat Basecu, imi era jena, stateam in bloc si copiii nostri se vedeau si vorbeau. Îmi place ce a inceput la CSM. A inceput aer de curatenie si incep sa faca pasi inainte, dar sectia de procurori cu generalul ala cu Codrut Olaru este o panarama. Trebuie curatata sectia de procurori a CSM. Doamna Garbovan m-ar umple de respect daca ar spune daca sunt judecatori care au vazut note SRI pe care inculpatul nu le-a vazut sa fie daţi afara din magistratura”, a conchis Băsescu.