Traian Băsescu, dezvăluiri în direct la RTV despre starea lui de sănătate: „Am primit diagnosticul de pneumonie acută la Bruxelles”

Traian Băsescu a făcut dezvăluiri, joi seara, în direct la RomâniaTV, despre starea sa de sănătate.

31 mart. 2022, 22:28
Traian Băsescu, dezvăluiri în direct la RTV despre starea lui de sănătate: „Am primit diagnosticul de pneumonie acută la Bruxelles”

Fostul președinte al României a declarat că s-a simțit foarte rău, a stat o săptămână la Spitalul Militar, iar la Bruxelles a primit diagnosticul de pneumonie acută.

Întrebat cum se simte acum, Băsescu a declarat: „Foarte bine, domnule Ciutacu. Nu-s pe moarte, aşa cum m-aţi prezentat nu numai dvs, ci toate televiziunule. Sunt departe de a fi pe moarte. Mă simt foarte bine”.

„Domnule Ciutacu, dvs dacă aţi fi într-o situaţie ca a mea, aţi putea sta acasă la Bruxelles să vă lăsaţi soţia singură acasă? M-am simţit foarte rău. Am stat o săptămână în Spitalul Militar din Bucureşti, sapte zile sub tratament cu un diagnostic de bronhopneumonie acută.

După şapte zile am venit acasă, am mai stat o săptămână. Mi s-a părut că m-am restabilit. Am plecat la Bruxelles unde a fost un colaps de sănătate pe fond de infecţie care îmi trecuse în sânge. La Bruxelles au stabilit un diagnostic de pneumonie acută”, a afirmat Băsescu la RomâniaTV.

Ce tratament a primit Traian Băsescu la Bruxelles

„Am primit un tratament puternic cu antibiotice şi cortizon, în Belgia, la Spitalul Universitar unde am fost tratat tot cu antibiotice. Mă simt bine şi am venit să particip la rezolvarea problemelor pe care le am acasă”, a mai spus fostul președinte.