Traian Băsescu: DNA a făcut bine că a oprit arestările în campania electorală VIDEO

Publicat: Marţi, 20 Mai 2014 09:16 // Actualizat: Marţi, 20 Mai 2014 13:06 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu susţine decizia DNA de a opri arestările în campania electorală. Preşedintele a declarat, pentru Tele M, că dacă procurorii DNA ar fi continuat să aresteze politicieni, alegătorii ar fi fost influenţaţi în decizia de vot.

"Cred că au facut foarte bine ca pe perioada campanei, şi se întîmplă în toate ţările civilizate, să nu vină cu arestări pentru că pot influenţa campania", a spus preşedintele.

Totodată, Traian Băsescu face apel la unirea tuturor partidelor de dreapta pentru susţinerea unui candidat comun la alegerile prezidenţiale din toamnă. Mai mult, Traian Băsescu vrea ca şi PNL să facă parte dintr-un posibil bloc de dreapta.

"Eu nu văd un PNL în afara unui bloc de dreapta. Văd formarea unei alianţe de dreapta care să susţină un candidat şi lucrul ăsta nu trebuie să întîrzie. Cel mai târziu în iulie, ei trebuie să aibă candidatul stabilit ca să îl poată promova pînă la alegeri. Ponta e în campanie de la 1 ianuarie", a comentat preşedintele.

După terminarea mandatului de preşedinte, Traian Băsescu ştie clar ce va face. "O să fiu un om liber, o să mă ocup de agricultură, o să fiu cel mai bun consultant al PMP. Consultant, nu cocoţat în vârful partidului", a spus preşedintele.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
20 mai 11:40
...DNA ar fi continuat să aresteze politicieni, alegătorii ar fi fost influenţaţi în decizia de vot. Citește mai departe…

...
20 mai 11:35
...de agricultură, o să fiu cel mai bun consultant al PMP. Consultant, nu cocoţat în vârful partidului”, a spus preşedintele. romaniatv.net. ...
20 mai 10:19
...
Traian Băsescu susţine decizia DNA de a opri arestările în campania...
20 mai 10:14
...aresteze politicieni, alegătorii ar fi fost influenţaţi în decizia de vot. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.8286
RON
04 Apr
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H