Traian Băsescu: Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie, anunţă tu că vei candida

Traian Băsescu îl provoacă pe Vasile Blaga, copreședintele PNL, să candideze la Primăria Capitalei, promițându-i că va candida și el în această variantă, pentru a-i administra o bătaie ”MUUUUUUULT mai rea” decât Sorin Oprescu în 2008. Traian Băsescu îl acuză pe Vasile Blaga că a ”vândut” PDL-ul liberalilor pentru a-și păstra poziția de președinte de partid.

15 apr. 2016, 22:02
Traian Băsescu: Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie, anunţă tu că vei candida

Traian Băsescu a lansat un atac dur la adresa lui Vasile Blaga, pe care nu îl iartă pentru fuziunea PDL cu PNL, doar pentru ”a-și salva scaunul de şefuleţ de partid”. Traian Băsescu se arată dispus să candideze la Primăria Capitalei dacă îl va avea contracandidat pe Vasile Blaga, despre care afirmă că nu a fost în stare să câștige corect nicio rundă de alegeri la care a participat.

”Dragă Vasile !

Din presă înţeleg că Vasile Blaga mă invită în ring pentru alegerile la Primăria Generală a Capitalei.

Dragă Vasile, dacă este adevărat, te rog ai grijă ce-ţi doreşti. Ştii bine că în cariera ta politică n-ai fost în stare să cîştigi nici măcar o primărie de comună, iar la Bucureşti, Oprescu te-a bătut în 2008 de parcă erai din Vaslui şi nu de la vămile din Bihor.

Pînă şi la alegerile din partid soluţia să cîştigi a fost ca oamenii tăi să fugă cu urnele ca să te alegi.

Să-ţi mai spun cu ce manopere te-ai ales senator în 2012 prin Timiş, că la tine la Bihor te antipatiza toată lumea ?

Dragă Vasile, dacă vrei să fii sigur că eu intru în competiţie (sau în ring cum îţi place ţie să spui), anunţă tu că vei candida la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei în locul lui Marian Munteanu.

Te asigur că atunci voi intra şi eu în competiţie, doar pentru a-ţi administra o bătaie electorală soră cu moartea, MUUUUUUULT mai rău decît te-a bătut Oprescu în 2008.

Şi asta doar pentru că ai vîndut PDL-ul unei adunături fără viziune doar pentru a-ţi salva scaunul de şefuleţ de partid.

Dragă Vasile, îţi mai spun un secret : este mai onorabil să fii caporal sub Băsescu, decît soldat prost sub Gorghiu.

Să ai o zi bună Vasile”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Copreşedintele PNL Vasile Blaga a afirmat vineri, la Piteşti, că o eventuală candidatură a lui Traian Băsescu la funcţia de primar general al municipiului Bucureşti nu va influenţa modul în care liberalii abordează campania electorală.

„Îl aşteptăm în ring. Orice cetăţean al României are dreptul să candideze, noi ne ducem în campania electorală cu sau fără perdea”, a declarat Blaga în cadrul unei conferinţe de presă.

Citește și: Vasile Blaga, despre eventuala candidatură a lui Traian Băsescu la Bucureşti: Îl aşteptăm în ring