Traian Băsescu în fotografii care au făcut istorie GALERIE FOTO

De la ură oarbă până la adulare necondiţionată, preşedintele Traian Băsescu nu lasă indiferent pe nimeni. Indiferent de cum îl vede fiecare român, "deceniul Băsescu" va rămâne în memoria colectivă pentru multe vreme. În cei aproape 10 ani de mandat, preşedintele a oferit nenumărate ocazii fotografilor de a surprinde cadre memorabile.

04 nov. 2013, 10:20

Traian Băsescu împlineşte luni 62 de ani. Mulţi încă îşi mai amintesc de vremurile când Traian Băsescu era ironizat pentru şuviţa cu care încerca să-şi mascheze chelia sau de ziua în care Theodor Stolojan îşi anunţa în 2004 retragerea din cursa prezidenţială alături de un Băsescu ce lăcrima abundent.

Tipice pentru preşedinte au devenit şi tricoul albastru din perioada celei de-a doua suspendări sau imaginile surprinse cu el la cumpărături. Tot de pomină a rămas şi fotografia în care apare râzând cu poftă în compania ierarhilor Bisericii Ortodoxe, toţi cu bărbi lungi şi atitudini foarte sobre.

Imortalizate au rămas şi imaginile cu foaia de hârtie pe care i-a lăsat-o lui Crin Antonescu pentru a-şi scrie demisia în caz că nu va fi demis la referendum sau de la întâlnirile avute cu Vladimi Putin sau Barack Obama.