TRAIAN BĂSESCU şi-a luat în primire biroul de la PMP: „E mic, e curat, îmi place” VIDEO

Traian Băsescu a venit, miercuri, la sediul PMP, după ce, în weekend, a participat la Congresul partidului  în care a fost aleasă noua conducere a partidului, informează România TV. Băsescu şi-a luat în primire biroul pregătit încă din luna decembrie când şefa PMP era Elena Udrea, spunând că îi place.

11 feb. 2015, 10:14

Traian Băsescu a fost aşteptat, la începutul lunii ianuarie, să vină la sediul PMP pentru a-şi prelua biroul, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Fostul preşedinte a preferat să nu aibă nicio apariţie publică timp de mai bine de o lună de la încheierea mandatului.

Surpriza a venit duminică când Traian Băsescu a participat la Congresul PMP, când a ţinut un lung discurs.

La trei zile, Traian Băsescu a decis să vină şi la sediul partidului, pentru a-şi lua în primire biroul care i-a fost amenajat încă din luna decembrie a anului trecut.

„Am spus de duminică faptul că am un pateneriat politic cu PMP. Am mai discutat cu liderii partidului despre construcţia unui partid mare şi puternic (….) Am fost în birou. Am deschis calculatorul, funcţionează. (…) E micut, e curat, e bine aranjat, da, imi place”, a spus Băsescu, la plecarea de la sediul PMP.

În biroul lui Traian Băsescu este depozitată şi arhiva fostului preşedinte, pe care o avea în strada Modrogan, la sediul PDL.

După ce s-a instalat, Băsescu a vorbit cu liderii PMP despre situaţia partidului, care se află într-un „moment dificil”, după reţinerea de către DNA a Elenei Udrea.

„Noi avem un parteneriat cu dl preşedinte şi este un lucru firesc să ne întâlnim şi să discutăm despre proiectele pe care le are PMP, calendarul pe care il avem de parcurs în perioada următoare Noi am fost in plen la Parlament şi am venit şi noi acum la treabă”, a declarat noul preşedinte al PMP, Eugen Tomac. 

CITEŞTE ŞI TRAIAN BĂSESCU, apariţie-surpriză la Congresul PMP: Am decis să revin în viaţa publică. DISCURS LIVE VIDEO

Întrebat dacă imaginea partidului este afectată de situaţia Elenei Udrea, reţinută şi aflată la un pas de arestare, Tomac a răspuns: „Lucrurile sunt destul de clare şi neplăcute, în acelaşi timp. Îi urăm putere să treacă prin toate încercările prin care trece, iar noi la partid ne vedem de treburile noastre. Îi urez succes să-şi dovedească nevinovăţia”.

Fostul preşedinte a fost aşteptat la sediul formaţiunii de către secretarul general al PMP, Dorel Onaca.

Traian Băsescu a participat, duminică, la Congresul PMP, de la Palatul Parlamentului. PMP şi-a ales noua conducere, marea absentă de la eveniment fiind Elena Udrea. 

VEZI CE DECLARAŢII a făcut Traian Băsescu la Congresul PMP de duminică: