Traian Băsescu REFUZĂ să vorbească despre Elena Udrea: Este problema judecătorilor VIDEO

Traian Băsescu a venit, joi, din nou la sediul PMP, în timp ce Elena Udrea aşteaptă verdictul ICCJ privind eliberarea sau rămânerea sa în arest, informează România TV. Fostul preşedinte a refuzat însă vorbească de Udrea.

05 mart. 2015, 13:33

Traian Băsescu a început să îşi facă apariţia tot mai des la sediul PMP.

Fostul preşedinte a venit şi joi la PMP. Întrebat de jurnalişti despre decizia în cazul Elena Udrea, Traian Băsesuc a refuzat să facă vreun comentariu.

„Nu pentru asta am venit. Este problema judecătorilor”, a declarat Băsescu.

Ultima dată a fost acum două zile, când a declarat că a venit să-i felicite pe cei de la PMP pentru că au permis ca numirea şefului SRI să nu fie votată în unanimitate. „Era ridicol”, a spus Băsescu. Fostul preşedinte a refuzat însă atunci să vorbească despre Elena Udrea.

CITEŞTE ŞI Cum îşi „transferă” experienţa Traian Băsescu la PMP. Ce a spus la partid de „soluţia IMORALĂ”

Elena Udrea a ajuns din nou în faţa instanţei, joi, când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) judecă apelul său la decizia de arestare preventivă din dosarul „Gala Bute”. Şedinţa de judecată s-a încheiat aproape de ora 12.30, iar magistraţiI judecători s-au retras pentru deliberări. O decizie va fi anunţată cel mai devreme la ora 18.00.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA aşteaptă în celulă verdictul final privind arestarea preventivă. ICCJ anunţă decizia la ora 18.00


loading...
Partenerii noștri