Traian Băsescu REFUZĂ să vorbească despre Elena Udrea: Este problema judecătorilor VIDEO

Traian Băsescu a venit, joi, din nou la sediul PMP, în timp ce Elena Udrea aşteaptă verdictul ICCJ privind eliberarea sau rămânerea sa în arest, informează România TV. Fostul preşedinte a refuzat însă vorbească de Udrea.

05 mart. 2015, 13:33
Traian Băsescu REFUZĂ să vorbească despre Elena Udrea: Este problema judecătorilor VIDEO

Traian Băsescu a început să îşi facă apariţia tot mai des la sediul PMP.

Fostul preşedinte a venit şi joi la PMP. Întrebat de jurnalişti despre decizia în cazul Elena Udrea, Traian Băsesuc a refuzat să facă vreun comentariu.

„Nu pentru asta am venit. Este problema judecătorilor”, a declarat Băsescu.

Ultima dată a fost acum două zile, când a declarat că a venit să-i felicite pe cei de la PMP pentru că au permis ca numirea şefului SRI să nu fie votată în unanimitate. „Era ridicol”, a spus Băsescu. Fostul preşedinte a refuzat însă atunci să vorbească despre Elena Udrea.

CITEŞTE ŞI Cum îşi „transferă” experienţa Traian Băsescu la PMP. Ce a spus la partid de „soluţia IMORALĂ”

Elena Udrea a ajuns din nou în faţa instanţei, joi, când Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) judecă apelul său la decizia de arestare preventivă din dosarul „Gala Bute”. Şedinţa de judecată s-a încheiat aproape de ora 12.30, iar magistraţiI judecători s-au retras pentru deliberări. O decizie va fi anunţată cel mai devreme la ora 18.00.

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA aşteaptă în celulă verdictul final privind arestarea preventivă. ICCJ anunţă decizia la ora 18.00