Traian Băsescu, mesaj pe Facebook pentru Dacian Cioloş: „Evacuarea!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu reia ideea că ministrul de interne Petre Tobă trebuie dat jos din funcţie pentru "plagiatul grosolan". Băsescu i-a transmis în acest sens un mesaj premirrului Dacian Cioloş în care îi cere "să-l evacueze" pe Tobă. 

09 dec. 2015, 08:26
Traian Băsescu, mesaj pe Facebook pentru Dacian Cioloş: „Evacuarea!”

Fostul preşedinte Traian Băsescu declara, marţi, că plagiatul ministrului de interne, Petre Tobă, este "mai urât, mai grosolan" decât cel al lui Victor Ponta şi arăta că premierul Dacian Cioloş "trebuie să-l expedieze pe Tobă direct înapoi de unde a venit, la poliţie şi nu în Guvern".

Miercuri, Traian Băsescu a reluat solicitarea către Cioloş.

"Evacuarea! Dacian Cioloş trebuie să-l evacueze rapid din guvern pe Doctor Tobă, pentru plagiat grosolan.

Altfel, este doar o chestiune de săptămîni pînă cînd românii vor constata că actualul executiv are năravuri similare cu guvernele politice (oricum, la buget nimic nou faţă de politruci). Să fie oare peste puterile premierului ?", a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu: "Cioloş trebuie să-l EXPEDIEZE pe Tobă direct înapoi de unde a venit"


Fostul preşedinte Traian Băsescu declara, marţi, că plagiatul ministrului de interne, Petre Tobă, este „mai urât, mai grosolan” decât cel al lui Victor Ponta şi arăta că premierul Dacian Cioloş „trebuie să-l expedieze pe Tobă direct înapoi de unde a venit, la poliţie şi nu în Guvern”.

Miercuri, Traian Băsescu a reluat solicitarea către Cioloş.

Evacuarea! Dacian Cioloş trebuie să-l evacueze rapid din guvern pe Doctor Tobă, pentru plagiat grosolan.

Altfel, este doar o chestiune de săptămîni pînă cînd românii vor constata că actualul executiv are năravuri similare cu guvernele politice (oricum, la buget nimic nou faţă de politruci). Să fie oare peste puterile premierului ?„, a scris Traian Băsescu pe Facebook. 

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu: „Cioloş trebuie să-l EXPEDIEZE pe Tobă direct înapoi de unde a venit”