Băsescu: Nu am ştiut că Elena a ajuns la urgenţă. Am aflat dimineaţă că a născut

Traian Băsescu a declarat că nu a ştiu că fiica sa, Elena Băsescu, a ajuns la urgenţe sâmbătă seară pentru a naşte. "Am aflat dimineaţa la ora 4. M-a trezit soţia - dragă eşti bunic", a declarat şeful statului într-un interviu pentru Adevărul.

02 sept. 2013, 07:34
Băsescu: Nu am ştiut că Elena a ajuns la urgenţă. Am aflat dimineaţă că a născut

„S-a înmulţit numărul de femei cu încă una. Aveam trei sfinte în familie – Maria, Ioana şi Elena, acum a mai venit una”, a declarat pentru Adevărul preşedintele Traian Băsescu, care a precizat că nu vrea să se implice în alegerea numelui nepoatei sale nici el, nici soţia.

Nu am ştiu că s-a dus la urgenţă, seara la ora 20. Am aflat dimineaţa la ora 4. M-a trezit soţia – dragă eşti bunic. Mi-am adus aminte de reacţia când s-au născut fetele. La amândouă eram pe navă, am primit telegramă„, a povestit Traian Băsescu.

„A fost altceva. Parcă a fost o întoarcere în timp, mi-am adus aminte când le-am ţinut în braţe pe cele mici, dar nu fost la fel, pentru că nu erau atât de mici. Când m-am întors eu de pe navă, ale mele aveau câteva luni”, a precizat preşedintele României.

„Ieri, nepoţica era proaspăt născută, nu am mai ţinut copil atât de mic în braţe„, a mai zis şeful statului

Traian Băsescu a glumit că nu putea să nu îi semene nepoata. „Avea ochii închişi. A fost impetuoasă, grăbită, a vrut să vină pe lume exact la un an după căsătoria Elenei (…) Consfinţeşte căsătoria”, a mai spus preşedintele.

Citeşte şi Elena Băsescu a NĂSCUT o fetiţă. Traian Băsescu a devenit BUNIC