TRAIAN BĂSESCU nu va participa la Congresul PMP: „SIGUR nu vine”

Traian Băsescu nu va participa la Congresul PMP de duminică, când va fi aleasă noua conducere a partidului, a declarat Adrian Rădulescu, fost consilier prezidenţial.

07 feb. 2015, 13:06
TRAIAN BĂSESCU nu va participa la Congresul PMP: „SIGUR nu vine”

Adrian Rădulescu, candidat la funcţia de vicepreşedinte al PMP, spune că la Congres nu vot fi prezenţi nici Traian Băsescu, nici Elena Udrea.

Sigur nu vine fostul președinte Traian Băsescu la Congresul PMP. Trebuie să ne obișnuim că partidul trebuie să trăiască fără Traian Băsescu și fără Elena Udrea”, a spus Adrian Rădulescu, citat de dcnews.ro

Întrebat ce șanse va mai avea partidul fără ei, Adrian Rădulescu a dat de înțeles că președintele Traian Băsescu va susține în continuare partidul, dar din afara lui, așa cum a făcut-o și până acum.

„Tot numele lui Traian Băsecu va ridica partidul în sondaje, atunci când va fi momentul. Deocamdată nu este. Acum, partidul trebuie să se consolideze, să-și facă structuri teritoriale la nivel județean județean și comunal și apoi discutăm. Este timp până la alegeri, deocamdată avem treabă. Acum degeaba vine președintele. Decizia va fi a dumnealui, dar cu siguranță nu va veni în partid, ci va susține partidul. Cred că nici în fundație„, a spus Rădulescu.

CITEŞTE ŞI CONGRES. PMP îşi alege noua conducere. Traian Băsescu, invitat. Dorel Onaca vrea postul de secretar general

PMP îşi alege, duminică, la Congres, noua conducere a partidului, cu o zi înainte ca Elena Udrea să afle dacă plenul Camerei Deputaţilor dă undă verde arestării sale. Udrea nu va participa la Congres, însă Traian Băsescu a fost invitat. Pentru funcţia de preşedinte al PMP, ce a fost deţinută de Udrea, va candida Eugen Tomac, iar pentru postul de secretar general va intra în cursă omul care a stat în umbra lui Băsescu în ultimii ani, Dorel Onaca.