Traian Băsescu, pe Facebook: „O adunătură de politruci impostori-incompetenţi, ţipă…”

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, luni, că România are “obligaţia” să intre în zona euro, dacă nu vrea să devină o “ţară de mâna a doua”, criticând “politrucii care ţipă indignaţi” că “ticăloşii” fac o Europă cu două viteze.

06 mart. 2017, 10:06
Traian Băsescu, pe Facebook: „O adunătură de politruci impostori-incompetenţi, ţipă…”

„Pe toate posturile tv, în toate ziarele şi pe toate radiourile, o adunătură de politruci impostori-incompetenţi, ţipă indignată precum că ticăloşii fac o Europă cu două viteze. Ei plâng de grija poporului român şi a ţărişoarei care va fi marginalizată. Ba mai mult, cer solidarizarea urgentă cu antieuropenii pretenţioşi şi plini de ţâfnă ai Grupului de la Vişegrad”, a declarat preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

România are obligaţia de a intra în Zona euro în anul 2019, însă, nimeni nu vorbeşte despre asta, a afirmat Traian Băsescu.

“Unul însă nu suflă o vorbă despre ce avem de făcut pentru a nu fi ţară de categoria a doua. Aici ar fi multe de spus, dar mă voi limita la criteriul fundamental. Dacă vrem să nu devenim ţară satelit, ţară de mâna a doua, avem obligaţia să intrăm în Eurozonă în 2019. Apartenenţa la Euro este principalul criteriu de împărţire în categorii. De altfel, este şi o obligaţie din Tratatul de Aderare”, a spus Băsescu.