Traian Băsescu, răspuns savuros: „Până să vin eu la putere, serviciile secrete se ocupau cu traduceri din Eminescu”

Fostul preşedinte Traian Băsescu a oferit un răspuns, în stilul ironic care l-a consacrat, unui comentator la una dintre postările de pe pagina sa de Facebook.

21 ian. 2022, 12:05
Traian Băsescu, răspuns savuros: „Până să vin eu la putere, serviciile secrete se ocupau cu traduceri din Eminescu”

Traian Băsescu a postat pe pagina sa de Facebook un discurs pe care l-a susţinut în Parlamentul European, referitor la situaţia din Kazahstan, unde regimul de la putere s-a confruntat cu proteste masive, pe care a fost nevoit să-l înăbuşe cu ajutorul intervenţiei armatei şi chiar cu ajutor militar din partea Rusiei.

Unul dintre comentatori l-a acuzat pe europarlamentarul PMP că, în vremea când a fost preşedinte, a oferit acces lărgit serviciilor secrete în aproape toate domeniile.

„Decand ați venit la putere , ați dat voie serviciilor sa se bage in politica , sport , și in viețile oamenilor. Prietenii știu de ce.”, a scris comentatorul la postarea lui Băsescu.

Fostul preşedinte nu s-a lăsat intimidat şi i-a răspuns utilizatorului în stilul ironic ce-l caracterizează, strângând aproape 2.500 de reacţii prin comentariul său, dintre care peste 2.300 au fost de apreciere.

„Înţeleg de la dumneavoastră că până am venit eu la putere serviciile se ocupau cu traducerea operelor lui Eminescu sau cu muzica lui Ciprian Porumbescu”, a răspuns Traian Băsescu.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Rareş Bogdan renunţă la scandalul din coaliţie, pe fondul crizei din Ucraina. „Suntem într-o criză profundă de securitate care poate escalada”