Traian Băsescu, răspuns tăios pentru avocatul Tonel Pop. Fostul preşedinte se implică în cazul Caracal

Publicat: Duminică, 11 August 2019 19:45 // Actualizat: Duminică, 11 August 2019 19:45 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu, actual europarlamentar, a avut duminică un răspuns tăios pe Facebook pentru avocatul Tonel Pop. Fostul preşedinte se implică în cazul Caracal.

Traian Băsescu a fost amenințat de avocatul familiei Luizei. Tonel Pop l-a somat pe fostul președinte al României să-și ceară public scuze în următoarele 24 de ore. În caz contrar, Tonel Pop îl amenință pe pe acesta cu judecata. În stilul consacrat, Băsescu a refuzat propunerea lui Tonel Pop, oferind și mai multe motive pentru care face acest lucru.

Am luat notă de supărarea unui avocat care îşi face reclamă pe spinarea unor oameni necăjiţi, precum şi pe seama unor anchetatori cu prestigiu profesional, avocat care îmi transmite că, adesea, m-a apărat în spaţiul public, că aş avea 24 ore să-i cer scuze şi că mă va da în judecată dacă nu-i cer scuze.
„Păi, să vedem:

Nu v-am văzut niciodată "căzând la datorie" în apărarea Băsescului, dar, dacă s-a întâmplat, vă mulţumesc;
În privinţa exigenţei de a primi scuzele mele în 24 ore, sunt câteva inconveniente, şi anume:
Sunt în vacanţă cu nepoţeii şi asta îmi ocupă timpul, de la răsăritul la apusul Soarelui;
Lista cu cei care la viaţa lor au dorit să le cer scuze este relativ lungă. Ar fi incorect să încep cu dumneavoastră. Când vă vine rândul, vă anunţ.
În privinţa procesului, vă informez că, în România, accesul la justiţie este liber şi garantat prin Constituţie.
Familiei Alexandrei. Am văzut scrisoarea familiei Alexandrei, publicată în presă. Nu voi avea nicio replică la familie şi la textul scrisorii, ci voi transmite familiei un singur mesaj, şi anume : DACĂ ÎN ACEST MOMENT VĂ POATE AJUTA CINEVA, ACESTEA SUNT DOAR INSTITUŢIILE STATULUI . SUNT CONVINS CĂ O VOR FACE.
În acelaşi timp, vă asigur că nicio clipă nu m-am gândit că textul scrisorii ar fi fost inspirat de vărul Cumpănaşu", a scris pe Facebook fostul președinte Traian Băsescu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Caracal caz tonel pop Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8433
RON
16 Jul
noapte 17 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H