Traian Băsescu, replică dură pentru Voiculescu: Am dreptate în legătură cu "puşcăriaşul cu antene"

Publicat: Vineri, 12 Aprilie 2019 14:33 // Actualizat: Vineri, 12 Aprilie 2019 14:33 // Sursa: romaniatv.net

Fostul președinte al României Traian Băsescu a reacţionat dur la atacul lansat de omul de afaceri Dan Voiculescu, care l-a acuzat că a gonit medicii din țară și acum vrea să fugă la Bruxelles, fiind candidat pe lista PMP pentru Parlamentul European.

Foto: capital.ro

"“Puşcăriaşul cu antene”! Dan Voiculescu are frământări metafizice legate de prezenţa mea pe lista PMP pentru euro-parlamentare, susţinând că “m-aş fi strecurat” pe liste.

“Puşcăriaşul cu antene” se face a nu pricepe că pur şi simplu conduc lista partidului pe care l-am creat, asumându-mi la nivel maxim responsabilitatea politică pentru soarta acestui partid la care ţin mult, partid care în viaţa şi atmosfera lui internă începe să semene tot mai mult cu fostul PD/PDL.
Mai mult, “puşcăriaşul cu antene” mă acuză, în stil specific slugilor lui de la Antena 3, că am gonit medicii din ţară. Slavă Domnului că nu mă acuză şi pentru plecarea a cca. 220.000 ingineri, zeci de mii de constructori, milioane de agricultori etc.

Există însă un mare adevăr, aceşti oameni au plecat în Europa pentru că acolo erau mai bine plătiţi şi pentru că în Italia, Spania, Germania, Franţa ,Regatul Unit etc. muncind din greu, au putut strange o brumă de bani.

Ei nu au avut la dispoziţie milioanele de dolari ale Statului Român din conturile Crescent pe care să-i transfere în buzunarele proprii, uneori chiar şi prin intermediul unor ziarişti cu ştaif ai Trustului Intact. Ei au optat să muncească în străinătate pentru un trai mai bun. Ei nu au furat banii statului, precum “puşcăriaşul cu antene”.

Şi, pentru că trăieşte din banii de la Crescent şi din minciună, “puşcăriaşul cu antene” şi nu eu, este cel care şi-a strecurat pe listele PSD oameni de încredere precum Maria Grapini, Carmen Avram, Cris Terheş, care să transfere minciunile voiculesciene şi propaganda Antenei 3, în interiorul Parlamentului European.

Desigur, între “oameni de onoare” nimic nu este gratis. La schimb, pentru cele trei locuri eligibile primite de “puşcăriaşul cu antene”, toată divizia de propagandă a Antenei 3 si-a pus simbriaşii, ordonat şi cu talent, în slujba unei campanii mincinoase în favoarea lui Dragnea şi a clicii lui, desigur gardaţi de invitatul competent Bogdan Chireac zis şi Morsa Competentă..
Ce zici Dan Voiculescu, am dreptate în legătură cu “puşcăriaşul cu antene”?
PS-Acesta este un drept la replică.Personal n-aş fi vrut să bag în seamă acest personaj.", conchide Băsescu.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Dan Voiculescu Parlamentul European PMP Traian Băsescu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
12 apr 17:31
Răspunde | Votează email 0 email
Gica
Flota, Rapirea Jurnalistilor, But (trafic de armament, diamante), Popa/FNI, Fier vechi (60.000 de vagoane, 2.000 de locomotive), Mormannul lui Bercea Mondialul, 128 de retrocedari ilegale intr-o singura zi in Bucuresti catre N. Jordan, ALRO, Colectarile de la PDL si de la cei numiti in functii din teritoriu sau Bucuresti, Licitatii cu 20-30-40-50 % parandarat, Taieri de Salarii si din Pensii, Taierea ilegala a Pensiilor militarilor, episodul din Delta, Nana, CEC, Adamescu, Retrocedarile din tara (prin interpusi) s.a.m.d. Daca a trecut timpul, se mai pot uita multe...
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H