Traian Băsescu s-a închinat la icoanele de la Mănăstirea Prislop GALERIE FOTO VIDEO

Traian Băsescu a mers în weekend la Mănăstirea Prislop, unde s-a rugat şi a sărutat icoanele. Fostul preşedinte a fost întâmpinat cu pâine şi sare şi a participat la o liturghie oficiată de 6 preoţi. 

21 aug. 2016, 11:37

UPDATE Traian Băsescu a postat o serie de fotografii pe Facebook, din timpul vizitei sale la Mănăstirea Prislop.

„Astăzi, am participat la Hora de la Prislop, eveniment la care participă, anual, mii de oameni din judeţele Maramureş, Suceava şi Bistriţa. Am participat la lituraghie în mânăstirea din pasul Prislop şi m-am bucurat împreună cu miile de români din cele 3 judeţe, aşezaţi pe pajişte, de parada costumelor şi a cântecului popular reprezentativ pentru fiecare zonă”, a scris Traian Băsescu pe Facebook.


Traian Băsescu este foarte activ în ultima vreme şi un critic foarte vehement al liderilor guvernului şi ai justiţiei şi serviciilor secrete, însă nu a mai fostvăzut demult în mijlocul oamenilor, unul din obiceiurile sale favorite de pe vremea când era preşedinte.

De data aceasta, Băsescu nu a mai mers într-un studio tv, ci la Mănăstirea Prislop, unde a fost întâmpinat cu pâine şi sare. Fostul preşedinte s-a rugat la icoane şi a participat la slujba religioasă.

Citeşte şi: Traian Băsescu: Una din regulile nescrise este că preşedintele şi premierul nu pleacă simultan în concediu