Consultări Băsescu – Crin Antonescu la Cotroceni, pe tema ministrului Transporturilor

Traian Băsescu refuză deocamdată să-şi dea acceptul pentru Ovidiu Silaghi. Spune că mai trebuie să reflecteze şi, între timp, l-a convocat la o discuţie pe Crin Antonescu, care a mers sâmbătă la Palatul Cotroceni.

20 iul. 2013, 07:41
Consultări Băsescu – Crin Antonescu la Cotroceni, pe tema ministrului Transporturilor

Întâlnirea dintre Crin Antonescu şi Traian Băsescu a durat aproximativ 40 de minute, tema de discuţie fiind nominalizarea de către PNL a lui Ovidiu Silaghi pentru postul de ministru al Transporturilor, faţă de care şeful statului s-a arătat mai degrabă reţinut.

Întrebat despre numirea lui Ovidiu Silaghi în funcţia de ministru al Transporturilor, preşedintele Băsescu a răspuns: „Să vedem, mai reflectez, nu vă ascund că aş vrea foarte mult să discut şi cu Crin Antonescu. Înţeleg că se întoarce în acest week-end şi aş vrea să găsim o formulă care să fie bună. Voi vedea dacă şi dânsul menţine propunerea, dar aş vrea să discut şi cu Crin Antonescu”.

Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu, vicepreședinte PNL, a declarat că întâlnirea între președintele Traian Băsescu și Crin Antonescu este una normală şi a precizat că, dacă șeful statului are argumente împotriva numirii lui Ovidiu Silaghi, liberalii vor „regândi” această nominalizare. „Confirm că domnul Crin Antonescu va avea astăzi o discuție cu președintele Traian Băsescu”, a spus Fenechiu într-o intervenție telefonică la un post de televiziune.