Traian Băsescu şi-a găsit ginere pentru nepoată. Vezi cine a peţit-o pe micuţa Sofia VIDEO

Publicat: Miercuri, 05 Februarie 2014 18:42 // Actualizat: Miercuri, 05 Februarie 2014 19:02 // Sursa: romaniatv.net

Traian Băsescu a primit o ofertă inedită în timpul întâlnirii cu românii stabiliţi în Turcia. O femeie i-a cerut mâna Sofiei, în numele băieţelui său de un an. Potrivit România TV, femeia a pus şi o condiţie: nepoata lui Băsescu trebuie să aibă bani, altfel nu o vrea de noră.

Traian Băsescu se află în vizită de stat în Turcia. Între alte întrevederi, şeful statului s-a întâlnit şi cu membrii comunităţii româneşti din această ţară. Potrivit România TV, cu această ocazie Traian Băsescu a primit de la o reprezentantă a comunităţii româneşti un magnet pentru frigider în formă de corabie cu fotografia băiatului ei, a făcut poze cu românii stabiliţi în Turcia şi a mărturisit că nu se uită la serialul 'Suleyman Magnificul'.

"Dacă vă pot ajuta cu ceva, o fac, dacă nu, facem poze", a spus preşedintele la finalul discursului susţinut în faţa românilor din Turcia.

După acest moment, o tânără româncă s-a apropiat de preşedintele Băsescu şi i-a spus că vrea să îi facă un cadou, un magnet de frigider pentru nepoţica Sofia.

"Ştiu că vă doreaţi un nepoţel. Eu am un băieţel de un anişor. Dacă nepoţica dumneavoastră are avere mare, mă gândesc să-l aveţi pe băieţelul meu ca ginere", i-a spus tânăra. "Doamnă, avere n-are, n-are, dar deşteaptă e sigur, că seamănă cu bunicul", i-a răspuns Băsescu. "Mă duc la Sofia cu un lucru cert, ginere are, am, nepot de paşă, machedon", a mai spus Băsescu.

Tot la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Turcia, şeful statului a fost întrebat de un jurnalist dacă se uită la serialul Suleyman Magnificul. "Recunosc că nu, dar am înţeles că se uită toată lumea", a răspuns Traian Băsescu.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
05 feb 20:48
...în Turcia. O femeie i-a cerut mâna Sofiei, în numele băieţelui său de un an. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
05 feb 18:57
...rel="bookmark">2014

Traian Băsescu şi-a găsit ginere pentru nepoată. Vezi cine a peţit-o pe micuţa Sofia VIDEO

Posted by ...
1
EUR
4.7787
RON
11 Dec
noapte 1 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H