Traian Băsescu, alături de Maria, în vizită la spital să-şi vadă nepotul: E Scorpion ca mine VIDEO

Traian Băsescu şi soţia sa, Maria, au venit, sâmbătă dimineaţa, la Spitalul Filantropia, unde Ioana Băsescu, fiica cea mare, a născut cu o zi în urmă un băieţel.

15 nov. 2014, 09:16

Maria şi Traian Băsescu au venit cu un buchet de flori.  „Se simte perfect, a mâncat azi noapte la 12, de dimineaţa la 6 a mai mâncat o dată şi acum l-am lăsat iarăşi la mama mâncând. E sănătos”, a spus Băsescu, după vizită.

Şeful statului a mărturisit că l-a ţinut în braţe pe  primul său nepot şi le-a arătat jurnaliştilor o fotografie când micuţul „serveşte masa”.

„E Scorpion. Cine spune că nu ştiu ce politician ar fi Băsescu… fals. Ăsta e Băsescu„, a spus preşedintele râzând.

Maria Băsescu a precizat că se va descurca să aibă grijă de toţi nepoţii, în timp ce Traian Băsescu a explicat: „De implicat o să mă implic, dar aşa ca omul care are treabă. Maria e cu greutatea. Ea a crescut copiii, eu eram pe mare când ea îi creştea”.

Fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, Ioana Băsescu, a născut un băiat prin cezariană, vineri dimineaţă, la Spitalul Filantropia. Anunţul a fost făcut chiar de şeful statului, care a scris un mesaj pe Facebook: „Astăzi, în jurul orei 7.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kg şi ţipă!”.

Traian Băsescu a afirmat, vineri, după declaraţia de presă susţinută la Palatul Cotroceni, că numele nepoţelului său, care s-a născut în cursul dimineţii, este Radu Băsescu Pricop.

Întrebat cum îl cheamă pe nepoţelul său, Traian Băsescu a răspuns: „Îl cheamă Radu Băsescu Pricop, în februarie mai vine unul„.

Şeful statului a ţinut să facă şi o observaţie. „Tot spun ăştia că Iohannis e Băsescu, că e nu ştiu ce. Nu, frate, nu am nicio treabă cu acest domn Iohannis, singurul Băsescu este ăsta micu’, Radu„, a declarat Traian Băsescu.

Preşedintele a mai spus că celălalt nepoţel se va naşte la sfârşitul lui februarie.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu, BUNIC pentru a doua oară. Fiica sa, Ioana, a născut un băiat. „S-a născut primul Băsescu” FOTO

 


loading...