Traian Băsescu şi soţia sa au participat la slujba de Sf. Maria la o mânăstire din Harghita VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au participat la slujba de Sfânta Maria în judeţul Harghita. Cei doi au fost întâmpinaţi la mânăstirea Izvorul Mureşului de maica stareţă, informează România TV. După slujba de Sfânta Maria, şeful statului şi soţia sa au plecat în localitatea Oarba de Mureş pentru a participa la un festival de muzică populară.

15 aug. 2013, 15:29
Traian Băsescu şi soţia sa au participat la slujba de Sf. Maria la o mânăstire din Harghita VIDEO

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, au participat la slujbă la Mânăstirea „Adormirea Maicii Domnului” de la Izvoru Mureşului, în judeţul Harghita.

Impresionată de o melodie religioasă interpretată de cântăreaţa Veta Biriş, soţia preşedintelui nu a putut să îşi stăpânească lacrimile.

La acest cântec toată lumea lăcrimează pentru că este un cântec despre Maica Domnului şi cine e mamă simte durerea şi nu poate să nu lăcrimeze„, a spus Veta Biriş.

La finalul slujbei, preşedintele şi soţia sa au primit în dar câte un drapel românesc, iar Traian Băsescu a ţinut un discurs.

Am văzut la porţi şi drapelul secuiesc lângă cel unguresc. Nu era loc şi pentru drapelul României? Cele două lucruri esenţiale că ţara şi steagul se poartă în suflet le-am învăţat de la un profesor ardelean„, a spus Traian Băsescu.

După ce a participat la slujba de Sfânta Maria în Harghita, Traian Băsescu a plecat la mare, la vila de protocol din Neptun. Şeful statului a spus că trebuie să fie şi alături de familia sa pentru a sărbători. La mare, l-au aşteptat cele două fiice.

În dar de ziua sa, preşedintele i-a dăruit soţiei sale un buchet de flori.