Traian Băsescu: Sper să nu fiu nevoit să intru în lupta politică

Fostul şef al statului Traian Băsescu a declarat la RomâniaTV că speră să nu fie nevoit să intre în lupta politică. Acesta a lăsat să se înţeleagă că există posibilitatea de a candida. De altfel, numele lui Traian Băsescu a fost vehiculat ca fiind un posibil candidat la alegerile pentru Primăria Capitalei. 

21 feb. 2016, 20:36
Traian Băsescu: Sper să nu fiu nevoit să intru în lupta politică

„Am făcut ce a trebuit în politică. Plecaţi de la premisa că nu mai vreau nimic de la politică. Am interes să construiesc un partid. Nu am definitivat lista de candidaţi în PMP.Nu aş intra cu nimeni într-o luptă politică. Aş vrea să nu fiu nevoit să intru. E tot ce mi-aş dori”, a punctat Traian Băsescu.

Acesta a creionat şi oamenilor pe care îi doreşte pe lista de la alegerile locale. Oamenii trebuie să aibă o experienţă medie de administraţie publică, educaţi, fără probleme în cv, fără doctorat plagiate. 

Citeşte şi:  BĂTĂLIA pentru Primăria Capitalei. Ce candidaţi ar putea intra în cursă. Ce şanse au Firea şi Băsescu

Un cunoscut specialist în comunicare a explicat de ce se joacă Traian Băsescu de-a candidatura.

De ce se joacă Traian Băsescu de-a candidatura

“Cred că se joacă de-a candidatura pentru a rămâne în atenţia presei şi a opiniei publice ca om politic de prim rang, deşi nu se află nici în Parlament şi e oarecum pe linie moartă, deci în realitate ar putea intra uşor în planul doi. Cred că se foloseşte de orice prilej, cu experienţă şi abilitate, pentru a rămâne cel puţin perceptual în prim-plan.

Citeşte şi: Sorin Trâncă, specialist în comunicare, despre candidaţii pentru Bucureşti: Politicieni de rang doi, cu nume ciudate