Trăieşte de 11 ani într-o maşină cu fiul ei. Povestea cutremurătoare a unei mame alungată din casă

O viaţă trăită între patru portiere. Este drama a doi oameni, mamă şi fiu, daţi afară din casă de o rudă. Oamenii au ajuns pe drumuri, iar de 11 ani îşi petrec zilele într-un TICO primit de la oameni înduioşaţi de povestea lor.

29 ian. 2015, 13:54
Trăieşte de 11 ani într-o maşină cu fiul ei. Povestea cutremurătoare a unei mame alungată din casă

O mamă şi fiul ei de 24 de ani au o poveste cutremurătoare. Paul povesteşte că, pe când el avea doar 13 ani o mătuşă a convins-o pe mama lui să-i facă act de donaţie pe casă. Astfel spune el i-a lăsat pe drumuri fără niciun fel de scrupule.

Casa parintească a fost in Vaslui, acum acolo este o pensiune mare.

Povestea lor i-a împresionat pe oameni. Au primit un TICO. Acesta a devenit casa lor. Paul s-a descurcat cum a putut pentru a-şi întreţine mama care are probleme psihice. Au trecut de atunci 11 ani. Şi-au găsit un loc în parcarea subterană a unui hipermarket din Iaşi.

„Daca am bani bag un litru de benzină să fac caldura, dacă nu, mor aici de frig. Iarna este pericol”, povesteşte femeia.

Pentru că nu are niciun act de identitate, Paul nu a putut fi angajat niciunde. Câştigă un ban cărând cărucioarele de cumpărături ale clienţilor. Nu mai mult de 7-8 lei pe zi.