Trăim ultimele 3 luni cu imprevizibilul Uranus retrograd acasă în Taur. La ce să se aștepte zodiile de la marele rebel?

Acest tranzit are loc în Taurul cel încăpăţânat, împingându-te să îți evaluezi creşterea în legătură cu valoarea de sine.

20 nov. 2022, 10:11
Trăim ultimele 3 luni cu imprevizibilul Uranus retrograd acasă în Taur. La ce să se aștepte zodiile de la marele rebel?

În timp ce gândul la un retrograd te poate face să tresari de deznădejde, Uranus retrograd – care a început pe 24 august 2022 și durează până în ianuarie 2023 – nu este nimic stresant. Acest tranzit are loc în Taurul cel încăpăţânat, împingându-te să îți evaluezi creşterea în legătură cu valoarea de sine. În ciuda schimbărilor bruște pe care Uranus retrograd este cunoscut pentru că le anunță, efectele sunt de obicei subtile. Dar asta nu înseamnă că nu va trimite unde de șoc. Planeta revoluționară recapitulează progresul pe termen lung pe care l-ai făcut, așa că poate dorești să știi cum Uranus retrograd îți va afecta semnul zodiacal.

Horoscop rune 21-27 noiembrie 2022. Mihai Voropchievici a găsit zodia pe care o dă norocul din casă

Uranus retrograd are loc o dată pe an și durează aproximativ cinci luni, dar își petrece șapte ani în fiecare semn.
În astrologie, Uranus este o planetă exterioară, ceea ce înseamnă că planeta reflectă creșterea și tiparele tale pe termen lung. Planeta progresivă reprezintă schimbarea și rebeliunea, așa că este posibil să observi întreruperi și schimbări bruște în timpul revenirii sale planetare. Este o planetă a privirii de ansamblu, așa că vei aprofunda lecțiile pe care le-ai învățat în marea schemă a lucrurilor.

Uranus a staționat în Taur din 2018. Semnul de pământ este axat pe confortul material, așa că următoarele cinci luni vor fi despre „despachetarea” valorilor, evaluarea valorii de sine și schimbarea a ceea ce ai nevoie pentru a te simți susținut și stabil. Întrucât Taurul guvernează bunurile materiale, la o scară mai mare, întoarcerea lui Uranus înseamnă schimbări în ceea ce privește finanțele.

Într-o manieră colectivă, vom analiza teme de mediu, capitalism, bani, producție alimentară, producție de bunuri, probleme legate de lanțul de aprovizionare și revoluția la locul de muncă. Vom începe să vedem că structurile interne din jurul acestor părți majore ale societății nu funcționează așa cum trebuie.

Perioadele retrograde sunt un moment pentru a încetini și a reflecta, iar miscarea înapoi al lui Uranus este un moment puternic pentru a întrerupe și a recunoaște creșterea noastră, în special modul în care aceasta se leagă de rolul său în societate.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Acesta este un moment concentrat pe vindecarea relației tale cu banii, Berbec. Este posibil să găsești schimbări neașteptate în finanțe. Această schimbare îti zguduie, de asemenea, bazele, împingându-te să identifici lucrurile de care ai nevoie pentru a te simți sigur și în siguranță. Va trebui să te uiți la circumstanțele materiale care se schimbă, dar cel mai bine este să te uiți în interior și să întrebi ce înseamnă aceste schimbări pentru tine la nivel intern.

Trei zodii care vor avea parte de succesul mult dorit în anul 2023. Au noroc la bani, în carieră și dragoste

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Cum te simți Tu cu tine însuți este piatra de temelie a acestui tranzit pentru tine, Taur. Acest lucru se poate simți ca o rebrănduire completă și poate fi o perioadă extrem de intensă, fiindcă ești un semn de pământ fix care prețuiește stabilitatea. Evită reprimarea acestor schimbări și deschide-te pentru a te reinventa.

Dacă te-ai identificat prea mult cu o versiune veche a ta sau dacă tot încerci să-ți îngrămădești conceptul de sine într-o structură învechită, retrogradul îți va arăta ce nu mai funcționează și unde ar putea fi necesare modificări la nivel foarte personal.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Uranus retrograd te poate face să petreci mult timp în mintea ta, Gemeni. Acesta este un moment grozav pentru a face o pauză și a evalua schimbările spirituale pe care le-ai experimentat în timp ce te pregătești să ajungi în profunzime. Orice ai ascuns va ieși la iveală chiar acum, așa că pregătește-te.

Dacă te-ai izolat prea mult de lumea exterioară din orice motiv, Uranus retrograd poate cauza o pierdere a timpului de odihnă pentru a te readuce în lumea exterioară. În schimb, dacă ai fost într-o relație, ți se poate cere să te retragi în spațiul tău de siguranță pentru a te reseta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.