Trainerul Lorand Soares-Szasz întinde o mână de ajutor copiilor bolnavi

Unul dintre cei mai cunoscuţi traineri din România,Lorand Soares-Szasz , a devenit ambasadorul Asociaţiei “Salvează o inimă” şi împreună vor continua misiunea de a salva copii născuţi cu malformaţii grave.

13 apr. 2016, 11:28
Trainerul Lorand Soares-Szasz întinde o mână de ajutor copiilor bolnavi

Lorand Soares-Szasz a răspuns afirmativ invitaţiei Asociaţiei „Salvează o inimă”, mânat de ideea ca orice om de afaceri sau personalitate publică are responsabilitatea morală şi civică de a se implica activ în cauze nobile şi de a îi sprijini pe cei care au mare nevoie de o mână de ajutor din partea societăţii.

„Mi-a placut mult ce a realizat Asociatia „Salveaza o inimă”. Au un sistem foarte transparent, în care ştii stadiul fiecarui caz, întelegi exact ceea ce se întamplă cu banii pe care i-ai donat şi te bucuri, în timp real, de fiecare viaţă salvată. Urmează să devin tată şi înteleg acum şi mai clar ce misiune frumoasă au cei care salvează vieţile acestor copilaşi; aşa că nu am ezitat să mă alatur lor în această luptă şi să îndemn cât mai mulţi oameni să facă asta mai departe”, declară Lorand Soares-Szasz.

„Suntem foarte onoraţi că unul dintre cei mai de succes speakeri din România s-a alăturat echipei noastre, iar implicarea prietenului Lorand va aduce un mare plus de valoare organizaţiei noastre şi vom reuşi împreună să schimbăm vieţi. Multe dintre informaţiile legate de marketing pe care le-am notat la conferinţele susţinute de Lorand, le implementez în strategia noastră de comunicare şi în sistemul de donaţii online”, declară Vlad Plăcintă, preşedintele Asociaţiei „Salvează o inimă”.

Asociația „Salvează o inimă”, înființată pe data de 17 decembrie 2012, a reușit să salveze, până în prezent, peste 60 de copii cu malformații grave. La campaniile umanitare organizate de Asociație, s-au alăturat peste 50.000 de persoane și companii românești și internaționale, înregistrându-se pe platforma online donații de peste 600.000 de Euro.

Loránd Soares-Szászeste la ora actuală cel mai bun speaker din România, trainer și om de afaceri. În cadrul firmei de business coaching pe care o deține, susține seminarii de dezvoltare personală și de afaceri care au influențat deja viețile a sute de mii de oameni.

Povestea lui ca om de succes a început ca grădinar în Portugalia. Dorind să scape de sărăcie s-a ambiționat să evolueze, iar în câțiva ani a lucrat în cea mai mare companie de business coaching din lume, fiind unul dintre cei mai tineri antrenori de afaceri din Europa. Apoi s-a întors în România, unde la ora actuală conduce afaceri de succes și este business coach, meserie care îi aduce o enormă împlinire. Lorand este un om care promovează principiile creștine de viață. Este căsătorit cu Vania, o tânără portugheză, despre care mărturisește că este principalul său hobby.

Citeşte aici: Povestea lui Lorand Soares-Szasz


loading...
Partenerii noștri