Trăistariu, despre prestaţia lui Cezar la Eurovision: Trebuie să vii cu ceva ŞOC

Reprezentantul României, contratenorul Cezar Ouatu, s-a calificat în finala concursului Eurovision 2013. Cântăreţul a purtat o ţinută extravagantă şi a făcut senzaţie pe scenă. Şi Mihai Trăistariu consideră că pentru a câştiga acest concurs ai nevoie de ceva cu adevărat inedit.

17 mai 2013, 06:43
Trăistariu, despre prestaţia lui Cezar la Eurovision: Trebuie să vii cu ceva ŞOC

Întrebat de jurnaliştii România TV cum i s-a părut prestaţia lui Cezar din a doua semifinală de la Eurovision, Mihai Trăistariu a spus că la acest concurs este nevoie de ceva inedit şi care să fie ieşit din comun.

Am o părere foarte bună. Văd că se discută mult pe tema rochiei lui Cezar Ouatu. Dacă nu vii cu ceva ieşit din comun la Eurovision rişti să iei locul 20. Acum vreo 2, 3 ani, Elena Gheorghe a reprezentat România, a cântat perfect şi a luat locul 20. Deci acolo nu e doar de cântat. Trebuie să vii cu ceva „şoc”, pentru că lumea trebuie să reţină ceva, ori din 24 de cântăreţi dacă nu vii cu elemente inedite…Trebuie să vii cu ceva ieşit din comun. Oricum vocea lui este inedită pentru că e contratenor şi vocile de bărbaţi contratenori sunt foarte rare„, a declarat Mihai Trăistariu.

Cezar Ouatu s-a calificat în finala de la Eurovision care va avea loc sâmbătă la Malmo.