Tramvai DERAIAT în Capitală din cauza gheţii VIDEO

Un tramvai a deraiat, luni seara, pe șoseaua Colentina din Capitală, din cauza zăpezii îngheţate de pe şine. Tramvaiul se îndrepta spre depou când într-o curbă vatmanul s-a trezit că tramvaiul deraiază. Din fericire, în interior nu se afla niciun călător în acel moment. La fața locului au ajuns echipajele de intervenţie ale Regiei de Transport care s-au chinuit mai bine de o o oră să pună tramvaiul înapoi pe șine, informează România TV.

19 ian. 2016, 07:35
Tramvai DERAIAT în Capitală din cauza gheţii VIDEO

Tramvaiul se îndrepta spre depou când într-o curbă vatmanul s-a trezit scos de pe șine. L-a fața locului au ajuns rapid echipajele de intervenţie ale Regiei de Transport care s-au chinuit mai bine de o o oră să pună mijlocul de transport în comun înapoi pe șine. Mai mult, aceștia au și curățat șina de zăpadă în acea curbă, tocmai pentru a se evita alte astfel de evenimente.

Pur şi simplu s-a împrăştiat, o parte în colo, una în cealaltă. Ceva pe la macaz s-a întâmplat. Probabil că dacă era vară şi era frumos nu se întâmplau chestii de genul acesta. Nu erau oameni, eu mă îndreptam spre depou„, a spus vatmanul.

Citeşte şi Clipe de coşmar pentru pasagerii unui tramvai din Oradea. Vehiculul a deraiat