TRANSFER BOMBĂ. Chelsea, ACORD cu Viitorul pentru Cristi Manea

Presa internaţională anunţă că Chelsea s-a înţeles cu Viitorul pentru transferul lui Cristi Manea, fundaşul care a debutat la echipa naţională a României la nici 17 ani.

05 mart. 2015, 13:09
TRANSFER BOMBĂ. Chelsea, ACORD cu Viitorul pentru Cristi Manea

Informatia a fost publicata de ziaristul italian Gianluca Di Marzio, specialist in transferurile internationale si foarte apropiat de Chelsea.

„Chelsea a ajuns la un acord cu Viitorul pentru Manea, cel mai tanar debutant din istoria nationalei Romaniei”, scrie Gianluca Di Marzio pe Twitter.

Transferul este vehiculat de ceva timp, suma platita de Chelsea urmand sa atinga 3 milioane de euro, in fucntie de anumite clauze contractuale. Cel mai probabil, Manea va fi împrumutat pentru început fie în Olanda, la Vitesse, fie la Mallorca, în Spania, cluburi cu care Chelsea are relaţii de colaborare.

Citeşte şi: Gica Hagi, REACŢIE BOMBĂ despre disputa ARMATĂ – STEAUA

Cristi Manea, cel mai tanar debutant din istoria nationalei Romaniei, a fost numit in top 40 cei mai talentati jucatori din lume, de catre ziaristii britanici de la The Guardian.

„Cristi are potentialul sa joace la cele mai mari cluburi din Europa. Are tot ce trebuie. Este inteligent, puternic, are talent si stie ceea ce vrea in viata”, il descrie Gica Hagi pe Cristi Manea.