Transfer ratat pentru 14 secunde. Cum a ratat o vedetă a lui Sporting şansa de a juca în Premier League

Leicester City s-a înțeles cu Sporting pentru transferul lui Adrien Silva, în schimbul sumei de 22 de milioane de lire sterline (24 de milioane de euro), în ultima zi de mercato, dar mutarea a fost oficializată la 14 secunde după închiderea ferestrei și, din acest motiv, jucătorul s-ar putea să debuteze pentru englezi abia după 1 ianuarie.

06 sept. 2017, 10:14
Transfer ratat pentru 14 secunde. Cum a ratat o vedetă a lui Sporting şansa de a juca în Premier League

FIFA a respins solicitarea lui Leicester de a-l înregistra pe Adrein Silva și de a-l putea folosi și în această toamnă. Astfel, Adrien nu va mai putea evolua până în ianuarie, atunci când se redeschide fereastra de transferuri, iar noii jucători vor putea fi înregistrați.

Leicester nu s-a împăcat însă cu decizia FIFA care a respins documentația depusă. ”Încă lucrăm împreună cu Adrien și Sporting Clube de Portugal pentru a regla anumite probleme legate de înregistrarea jucătorului”, a declarat purtătorul de cuvânt al ”vulpilor”. Cel mai probabil, fotbalistul va ajunge însă în Premier League abia din ianuarie 2018.

Leicester City l-a transferat pe mijlocașul portughez de 28 de ani, după ce l-a cedat, tot în ultima zi de mercato, pe Danny Drinkwater, la Chelsea, în schimbul a 35 de milioane de lire sterline (38 de milioane de euro).