TRANSFER-ŞOC la FCSB. Cine este atacantul cu care Gigi Becali speră să dea MAREA LOVITURĂ

Juvhel Tsoumou, 28 de ani, a dat probe la FCSB şi i-a convins pe oficialii vicecampioanei că merită să primească un contract. Atacantul va semna pe un sezon, cu opţiune pe încă două, şi va primi un salariu lunar de 10.000 de euro.

10 sept. 2019, 05:13
TRANSFER-ŞOC la FCSB. Cine este atacantul cu care Gigi Becali speră să dea MAREA LOVITURĂ

Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, a confirmat că Juvhel Tsoumou va semna cu vicecampioana României.

„Verificarea sportivă eok, o mai avem pe cea medicală. A coincis cu acest semicantonament, am zis că e bine pentru toată lumea să-şi facă o idee mai amplă despre el. Îl cunoşteam din Liga 1, că de asta a atras şi interesul nostru. N-am auzit lucuri negative despre el. În condiţiile astea, am făcut pasul următor. Antrenorii au fost mulţumiţi de atitudinea şi de participarea lui. În concluzie, dacă totul este în regulă din punct de vedere medical, zilele viitoare vom semna”, a spus Narcis Răducan.

Gigi Becali este în culmea fericirii. Veste BOMBĂ primită de patronul lui FCSB

Juvhel Tsoumou s-a luptat pentru evitarea retrogradării cu Hermannstadt în sezonul trecut. Atacantul de 1,91 metri a marcat un singur gol în acest sezon, chiar contra FCSB, într-o victorie a roş-albaştrilor, 4-3 la Piteşti. Hermannstadt l-a lăsat liber de contract, se pare că din motive disciplinare, dar atacantul i-a convins pe şefii de la FCSB să-i ofere un contract.

Juvhel Tsoumou a mai jucat în carieră la Eintracht Frankfurt, Alemannia Aachen, Plymouth, Hartberg, Senica, Mannheim, Burghausen şi Ermis Aradippou.